CELEBRITIES

Red Carpet Official: Η Kaia Gerber και ο Jacob Elordi έκαναν την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση


The Jennettes

27 Σεπτεμβρίου 2021

Red Carpet Official: Η Kaia Gerber και ο Jacob Elordi έκαναν την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση
Red Carpet Official: Η Kaia Gerber και ο Jacob Elordi έκαναν την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση

Η Kaia Gerber και ο Jacob Elordi είναι από τα πιο φρέσκα και όμορφα ζευγάρια του Hollywood και αν έχετε αμφιβολίες οι παρακάτω φωτογραφίες από την πρώτη κοινή εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί θα σας πείσoυν!

Οι δυο στην αρχή της σχέσης τους ενώ όλα τα δημοσιεύματα τους θέλανε μαζί δεν απόκαλυπταν τη σχέση τους αλλά όταν κατάλαβαν ότι πλέον δεν μπορούν να κρυφτούν από τους φωτογράφους τότε η Kaia ανέβασε  μία κοινή  φωτογραφία που επιβεβαίωσε το ειδύλλιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Οι δυο τους γιόρτασαν με το δικό τους τρόπο το Halloween και μεταμορφώθηκαν σε ένα μοναδικό και αξέχαστο ζευγάρι της δεκαετίας του ᾽70, τους Elvis και Priscilla Presley. Και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Τώρα όμως φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή να λάμψουν και οι δυο μαζί στο κόκκινο χαλί! Μετά από πάνω από ένα χρόνο μαζί, οι δυο τους περπάτησαν στο κόκκινο χαλί στο Academy Museum of Motion Pictures Opening Gala στο Los Angeles.

Ο 20χρονη Gerber και ο 24χρονος Elordi έμοιαζαν σαν ζευγάρι βγαλμένο από το παλιό Hollywood και οι φωτογράφοι δεν σταμάτησαν να απαθανίτιζουν την κάθε τους στιγμή! Η Gerber φορούσε ένα φόρεμα Celine με κοσμήματα Tiffany & Co., ενώ ο Elordi φορούσε ένα κλασικό κοστούμι.

Άλλοι διάσημοι καλεσμένοι ήταν οι Olivia Rodrigo, Halle Berry, Jennifer Hudson, Tiffany Haddish, Regina Hall, Adriana Lima, Gabrielle Union και Dwyane Wade.

Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο και όπως φαίνεται πλέον δε διστάζει να κάνει κοινές εμφανίσεις αφού η σχέση τους προχωράει με σταθερά βήματα. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.