CELEBRITIES

Emily In Paris: Κυκλοφόρησε το teaser του δεύτερου κύκλου


The Jennettes

26 Σεπτεμβρίου 2021

Emily In Paris: Κυκλοφόρησε το teaser του δεύτερου κύκλου
Emily In Paris: Κυκλοφόρησε το teaser του δεύτερου κύκλου

H αγαπημένη σε όλους Emily, ετοιμάζεται να γίνει πιο «Παριζιάνα» στην ερχόμενη σεζόν, σύμφωνα με το νέο teaser που κυκλοφορεί. Η σειρά Emily In Paris επιστρέφει στο Netflix με τη δεύτερη σεζόν και η πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου θα είναι στις 22 Δεκεμβρίου (αργεί λίγο αλλά αναμένουμε με ανυπομονησία).

Το trailer που κυκλοφόρησε μας δίνει μια πρώτη γεύση από τη δεύτερη σεζόν με την Emily και τις φίλες της να πηγαίνουν διακοπές.

Η πρωταγωνίστρια μάλιστα μοιράστηκε το video στο Instagram της γράφοντας στη λεζάντα:  "Σας έχουμε ένα δωράκι για τις χειμερινές διακοπές".

Η σειρά του Darren Star ακολουθεί την Emily, μια φιλόδοξη κοπέλα από το Σικάγο που μετακομίζει στο Παρίσι για να κάνει τη δουλειά των ονείρων της ως social media expert μιας γαλλικής εταιρείας. Η καθημερινότητά της είναι γεμάτη εκπληξεις όσο προσπαθεί να κάνει φίλους, να ισορροπήσει την προσωπική της ζωή και την επαγγελματική της σταδιοδρομία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.