CELEBRITIES

H Brooke Shields ποζάρει με την 15χρονη κόρη της στην Εβδομάδα μόδας του Μιλάνου


The Jennettes

26 Σεπτεμβρίου 2021

H Brooke Shields ποζάρει με την 15χρονη κόρη της στην Εβδομάδα μόδας του Μιλάνου
H Brooke Shields ποζάρει με την 15χρονη κόρη της στην Εβδομάδα μόδας του Μιλάνου

H 56χρονη Brooke Shields μεσουράνησε στα 90s αρχικά ως ηθοποιός και στη συνέχεια ως μοντέλο. Σήμερα παραμένει το ίδιο λαμπερή και εντυπωσιακή ενώ έχει κερδίσει επάξια τον χαρακτηρισμό iconic. Χθές για μία ακόμη φορά κατάφερε να μας εντυπωσιάσει τόσο ίδια όσο και η 15χρονη κόρη της Grier κάνοντας δυο εμβληματικές εμφανίσεις.

Μαμά και κόρη έκλεψαν όλα τα βλέμματα επάνω τους. Οι δυο τους παρακολούθησαν το show του οίκου Ferragamo στην Εβδομάδα μόδας του Μιλάνου. 

Το πάλαι ποτέ πανέμορφο κορίτσι της "Γαλάζιας Λίμνης" έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, με το σύζυγό της, Chris Henchy, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Rowan και την Grier.

Πρόκειται για δύο πολύ όμορφες νεαρές κοπέλες, που έχουν κληρονομήσει αρκετά από τα γονίδια της καλλονής μαμάς του. Ωστόσο, η διάσημη ηθοποιός, που από τα 15 της χρόνια εργαζόταν και ως μοντέλο, έχοντας αποκλειστική συνεργασία με τον Οίκο μόδας, Calvin Klein, ήταν κάθετα αρνητική στο ενδεχόμενο οι κόρες της να ακολουθήσουν ανάλογη πορεία.

Παλαιότερα δήλωνε ότι έχει απαγορεύσει στις δύο κόρες της να ασχοληθούν με το modeling, πριν ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. «Δεν μου αρέσει να εκτίθεται στη δημοσιότητα το κορμί μίας 15χρονης κοπέλας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elisa Trento (@3lisatn)

H διάσημη πρωταγωνίστρια γνωρίζοντας ότι αυτός ο χώρος είναι πολύ δύσκολος και περίπλοκος προσπαθεί να δώσει τα καλύτερα εφόδια στις κόρες της και εφόσον αποφασίσουν ότι θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο της να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες. Αν κρίνουμε από την εντυπωσιακή εμφάνιση της Grier, ίσως είναι δύσκολο να μείνει εκτός χώρου! Άλλωστε το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.