CELEBRITIES

H Kate Middleton εμφανίστηκε με σούπερ μίνι φούστα και μας εντυπωσίασε


The Jennettes

26 Σεπτεμβρίου 2021

H Kate Middleton εμφανίστηκε με σούπερ μίνι φούστα και μας εντυπωσίασε
H Kate Middleton εμφανίστηκε με σούπερ μίνι φούστα και μας εντυπωσίασε

Η Kate Middletoεπέστρεψε στις δημόσιες εμφανίσεις της και κατάφερε για μία ακόμη φορά να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Αυτή τη φορά όμως μας εντυπωσίασε καθώς έκανε μία επιλογή που λόγω του στιλιστικού πρωτοκόλλου του Παλατιού ίσως να μην την περιμέναμε.

Η δούκισσα του Cambridge πολύ σπάνια κάνει εμφανίσεις με φούστες που είναι πάνω από το γόνατο, δείχνοντας ότι τιμά τόσο τους κανόνες όσο και τον ρόλο που έχει ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Βέβαια, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, τότε το τολμά! Έτσι και εμφανίστηκε πρόσφατα με μια μίνι φούστα στο εθνικό κέντρο τένις του Λονδίνου.

Το συγκεκιμένο look είναι η καθιερωμένη εμφάνιση των τενιστριών στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όπως φαίνεται και η Kate Middleton το υιοθέτησε μοναδικά! Βρέθηκε εκεί για να παίξει τένις με την Emma Raducanu και όπως ήταν αναμενόμενο οι φωτογράφοι δεν σταμάτησαν να την απαθανατίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η πρωταθλήτρια στο τένις και η Δούκισσα είχαν πρώτα μια μικρή συνομιλία και έπειτα ξεκίνησαν τον αγώνα, με την Raducanu να δηλώνει στους δημοσιογράφους ότι η Δούκισσα είναι πολύ καλή στο τένις!

Δείτε το look της Kate Middleto παρακάτω.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.