ΣΤΙΛ

Η Kate Middleton με το πιο ρομαντικό φόρεμα που φόρεσε ποτέ


Μάρθα Κουμπάνη

28 Μαΐου 2021

Η Kate Middleton με το πιο ρομαντικό φόρεμα που φόρεσε ποτέ
Η Kate Middleton με ροζ σύνολο

Το ταξίδι του πρίγκιπα William και της Kate Middleton στη Σκωτία ολοκληρώθηκε και εκεί, η Kate Middleton ήταν όπως πάντα κομψή. Η δούκισσα του Cambridge είναι μία από τις πιο αγαπημένες και κομψές royals και το στιλ της μας εμπνέει.

Στην επίσκεψη που πραγματοποίησε η ίδια στο Palace of Holyroodhouse η Kate Middleton επέλεξε να φορέσει ένα shirtdress του fashion brand ME +EM στην απόχρωση της σεζόν, το hot pink και το συνδύασε με ζώνη στην ίδια απόχρωση και γόβες σε ροζ παστέλ χρώμα.

Το look της ήταν από τα πιο ρομαντικά που έχει φορέσει ποτέ και παρά το γεγονός ότι ήταν total pink, έδειχνε ενήλικο και chic. Η επιλογή της όμως δεν ήταν καθόλου τυχαία. Η δούκισσα βρέθηκε στο Παλάτι με σκοπό να συναντήσει τη Mila Sneddon, ένα μικρό κορίτσι που δίνει μάχη με τον καρκίνο και λατρεύει το ροζ χρώμα.

Το ροζ πρωταγωνίστησε στα runways των μεγαλύτερων οίκων όπως οι Balenciaga, Chanel, Ralph and Russo και Isabel Marant. Η Κate ήταν εκθαμβωτική μέσα στο αέρινο μίντι με τις πιέτες στο μπροστινό μέρος και την ελαφριά διαφάνεια στα μανίκια.

Kate Middleton | Υιοθέτησε την top τάση της μόδας για καλό σκοπόGetty Images

Kate Middleton

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.