CELEBRITIES

Η Emily θα είναι πιο «Γαλλίδα» στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Emily in Paris»


The Jennettes

7 Μαΐου 2021

Η Emily θα είναι πιο «Γαλλίδα» στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Emily in Paris»
Η αγαπημένη σε όλους Emily, ετοιμάζεται να γίνει πιο «Παριζιάνα» στην ερχόμενη σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η αγαπημένη σε όλους Emily, ετοιμάζεται να γίνει πιο «Παριζιάνα» στην ερχόμενη σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο δημιουργός της σειράς, Darren Star, λέει ότι η Emily, που υποδύεται η Lily Collins, θα μάθει πώς να αφομοιώνεται καλύτερα στη γαλλική κουλτούρα.

«Για μένα, είναι η εξέλιξη του χαρακτήρα. Νομίζω ότι όταν κάποιος πηγαίνει στο Παρίσι για πρώτη φορά, είναι συγκλονισμένος από την ομορφιά της πόλης και από όσα βλέπει», δήλωσε ο Star στο Variety σε συνέντευξή του την Τρίτη.

«Νομίζω, ίσως, πολλοί θεατές που ζούσαν στο Παρίσι για πολύ καιρό δεν κατάλαβαν ότι αυτό ήταν μέσω του φακού ενός χαρακτήρα που βίωσε την πόλη για πρώτη φορά. Έτσι το αντιλαμβανόταν - πραγματικά "συγκλονίστηκε" από την ομορφιά που είδε γύρω της».

Στην πρώτη σεζόν της σειράς του Netflix, η Emily παρουσιάστηκε ως μια 20χρονη από το Σικάγο, που της έτυχε να εργαστεί σε μια εταιρεία marketing στο Παρίσι όταν το αφεντικό της δεν μπόρεσε να πάει.

Ενώ προσπαθεί να δώσει στην εταιρεία μια αμερικανική άποψη σχετικά με τις καμπάνιες τους, δέχεται ειρωνικές επιθέσεις τόσο πίσω από την πλάτη της όσο και μπροστά στο πρόσωπό της από τους συναδέλφους, τους φίλους και τους γνωστούς της. 

«Η Emily θα "αγκαλιάσει" την πόλη λίγο περισσότερο», δήλωσε ο Star στην δημοσίευση. «Όταν έφτασε εκεί, πήρε λίγο χρόνο προσαρμογής και δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο εύκολο για αυτήν στη δεύτερη σεζόν. Νομίζω ότι θα είναι πιο αφομοιωμένη, όσον αφορά τη διαβίωση στο Παρίσι και την ενίσχυση των προκλήσεων της εκμάθησης της γλώσσας».

Η δεύτερη σεζόν ξεκίνησε την παραγωγή τη Δευτέρα και θα γυριστεί στο Παρίσι, το St. Tropez και άλλες τοποθεσίες στη Νότια Γαλλία, σύμφωνα με τον Star.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Μάλιστα, νέες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα στη Γαλλία με τη Lily Collins να φοράει τρία διαφορετικά outfits, που πολύ σύντομα θα δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες. 

Δείτε ακόμη: H Lily Collins μας δείχνει για πρώτη φορά όλα τα μυστικά του μακιγιάζ της

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.