UPDATE #NOW

Lisa Marie Presley: Πέθανε ξαφνικά η κόρη του Elvis Presley στα 54


JTeam

13 Ιανουαρίου 2023

Lisa Marie Presley: Πέθανε ξαφνικά η κόρη του Elvis Presley στα 54
@lisamariepresley
Η τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Elvis Presley, άφησε την τελευταία της πνοή ύστερα από καρδιακή ανακοπή

Η μητέρα της Priscilla, ήταν εκείνη που ανακοίνωσε την είδηση θανάτου της Lisa Marie Presley, η οποία υπέστη εχθές ανακοπή και αφού διακομίστηκε εσπευσμένα το πρωί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

«Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Lisa Marie μας άφησε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Priscilla Presley.

Την Τρίτη βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Αustin Butler βραβεύτηκε για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις». Ο Butler αφιέρωσε μερικά λόγια στις δυο γυναίκες: «σας ευχαριστώ που μού ανοίξατε τις καρδιές σας, τις αναμνήσεις σας, το σπίτι σας. Lisa Marie και Priscilla , σας αγαπάω για πάντα», είπε.

Η Lisa Marie Presley ήταν η μοναδική κόρη και κληρονόμος της επιχείρησης Elvis Presley Enterprises, όμως πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της σε εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων το 2005. Διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, ιδιοκτησίας στο Μέμφις που ανήκε στον πατέρα της και όπου βρέθηκε ο διάσημος τραγουδιστής χωρίς τις αισθήσεις του τον Αύγουστο του 1977, προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου ο θάνατός του αποδόθηκε σε καρδιακή ανακοπή.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις υπέδειξαν υψηλά επίπεδα φαρμακευτικών ουσιών στον οργανισμό του θρύλου του rock n roll.

Jenny.Gr
@lisamariepresley

Η Lisa Marie Presley κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της μουσικής της καριέρας. Είναι η μητέρα της ηθοποιού Riley Keough, που έπαιξε στην ταινία «Mad Max: Fury Road».

Εκτός του μουσικού Danny Keough, με τον οποίο χώρισαν το 1994, είχε επίσης παντρευτεί με τον ηθοποιό Nicolas Cage, με τον συνθέτη Michael Lockwood και με τον θρύλο της pop Michael Jackson (1994-1996).