CELEBRITIES

Ο Κρις Έβανς και η Άλμπα Μπαπτίστα παντρεύτηκαν στα κρυφά μέσα στο Σαββατοκύριακο


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Κρις Έβανς και η Άλμπα Μπαπτίστα παντρεύτηκαν στα κρυφά μέσα στο Σαββατοκύριακο
Το διάσημο ζευγάρι θέλησε με κάθε τρόπο να κρατήσει τη σχέση και τον γάμο τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Πριν από έναν χρόνο περίπου, όλος ο κόσμος συζητούσε για το όνομα του Κρις Έβανς, μιας και το περιοδικό People, τον ανέδειξε στον πιο σέξι άνδρα της χρονιάς για το 2022. Ο «the Sexiest Man Alive» είναι ένας βαρύς τίτλος, που σίγουρα προσθέτει κάτι έξτρα στο βιογραφικό ενός Χολιγουντιανού ηθοποιού, -ωστόσο το μυαλό του Κρις Έβανς από πέρσι ήταν στην οικογένεια, τον γάμο και φυσικά την πανέμορφη Άλμπα Μπαπτίστα.


Στην συνέντευξη που είχε δώσει στο διάσημο περιοδικό, ο Κρις Έβανς δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για την μητέρα του, την προτεραιότητα του να βρίσκει ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά, και στο να αποχωρήσει σταδιακά από την υποκριτική, προκειμένου να αφοσιωθεί στην δική του οικογένεια.

«Είμαι πολύ μεγάλος για να ζω με μια βαλίτσα στο χέρι για έξι μήνες και είμαι σε μια φάση που είμαι απλά χαρούμενος να βρίσκομαι στο σπίτι», είχε πει τότε, ενώ παραδέχτηκε ότι είχε αρχίσει να σκέφτεται πιο έντονα το μέλλον του περιλαμβάνοντας παιδιά.

«Αυτό είναι κάτι που θέλω οπωσδήποτε», ομολογούσε, διευκρινίζοντας πως δεν σκοπεύει να το συζητήσει εκτενώς. «Κάποια πράγματα τα θέλεις μόνο για σένα ή μόνο για την οικογένειά μου και τους φίλους μου».

Jenny.Gr
Splash News


Μέσα σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν δεν μας κάνει καμία εντύπωση που ο ηθοποιός επέλεξε να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Άλμπα Μπατίστα, σε μια άκρως μυστική τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Βοστώνη και συγκεκριμένα στο σπίτι που μένουν μαζί, στην Μασαχουσέτη. Από την αρχή της σχέσης του, το διάσημο ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατήσει τον δεσμό του μακριά από τη δημοσιότητα και αυτό δεν άλλαξε ούτε την γαμήλια ημέρα τους.


Για να καταλάβεις πόσο πολύ θέλησαν να μοιραστούν αυτή τη στιγμή μόνο με τους κοντινούς τους ανθρώπους και με κανέναν άλλο, έβαλαν τους καλεσμένους να υπογράψουν συμφωνητικά εμπιστευτικότητας και τα τηλέφωνα τους κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με τις πηγές του PageSix, ο 42χρονος ηθοποιός και η επίσης 26χρονη ηθοποιός, γνωρίστηκαν κάπου το 2021, ενώ τον Νοέμβριο του 2022, ήρθαν και τα πρώτα δημοσιεύματα περί σχέσης τους. Από τότε οι κοντινές πηγές του ζευγαριού έκαναν λόγο για μια «σοβαρή σχέση» που έχει σκοπό να εξελιχθεί μακροπρόθεσμα και να καταλήξει σε οικογένεια. Και έτσι έγινε.

Στο σημείο αυτό πριν κλείσουμε, να σημειωθεί πως σε πιο παλιά συνέντευξη του, ο Κρις Έβανς είχε ρωτηθεί για τους στόχους του. «Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου;», τον είχε ρωτήσει η συνάδελφος του, Άνα Ντε Αρμάς. Και εκείνος είχε απαντήσει χαρακτηριστικά πως έχει βάλει σκοπό ζωής να βρει την ιδανική σύντροφο. Οι περισσότεροι του ευχήθηκαν απλώς «καλή τύχη».

Ερχόμενοι στο σήμερα όμως, φαίνεται πως ο σκοπός της ζωής του Έβανς, έχει πραγματοποιηθεί για την ώρα. Όσο για το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτα και τις πρώτες ημέρες του γάμου στη Βοστώνη, χωρίς να έχουν προχωρήσει σε οποιαδήποτε δήλωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.