UPDATE #NOW

Chris Evans και Alba Βaptista επιβεβαιώνουν την σχέση τους με το πιο cool βίντεο


Τόνια Τζάφερη

7 Ιανουαρίου 2023

Chris Evans και Alba Βaptista επιβεβαιώνουν την σχέση τους με το πιο cool βίντεο
To διάσημο ζευγάρι έγινε instagram official μέσα από ένα ξεχωριστό και "τρομακτικό" flashback video

O πιο hot άντρας για το 2022 ήταν και επίσημα ο Chris Evans, ο οποίος έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της 26χρονης ηθοποιού από την Πορτογαλία, Alba Baptista. Ο φωτογραφικός φακός σπάνια τους έχει πετύχει μαζί, καθώς οι ίδιοι έχουν επιλέξει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για το 2023 όμως, φαίνεται πως έχουν σκοπο να μην κρατήσουν τόσο κρυφό τον έρωτα τους.

Αυτή τη φορά έγιναν Instagram official μέσα από ένα απολαυστικό βίντεο και όπως όλα δείχνουν η σχέση τους προχωρά σε επόμενο level. Ο Evans δημοσίευσε στο account του ένα flashback βίντεο, από τις καλύτερες στιγμές τους για το 2022. Και όπως είδαμε, οι δυο τους περνούν πολύ καλά με το να τρομάζουν ο ένας τον άλλο, και τα καταφέρνουν περίφημα σε αυτό.

Μέσα από τις στιγμές που δημοσίευσαν, βλέπουμε την Alba να προσπαθεί "να πάρει εκδίκηση" και να τρομάζει τον αγαπημένο της Chris, και όταν το καταφέρνει αυτό, οι πανηγυρισμοί δεν λείπουν. Το ίδιο φυσικά προσπαθεί και ο Evans με τη σειρά του, χαρίζοντας πολύ γέλιο τόσο στους ίδιους, όσο και στους θαυμαστές τους.

Εvans και Baptista είναι μαζί για περίπου ένα χρόνο, ενώ αν λάβουμε υπόψη τα όσα δήλωσε ο Chris περί επιθυμίας για γάμο, οικογένεια και παιδιά, τότε το ζευγάρι προχωρά τη σχέση του και έχει βλέψεις στο να δημιουργήσουν οικογένεια, αφήνοντας στην άκρη τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως και να' χει, το πρόσφατο βίντεο από τις "2022 στιγμές τους" είναι απολαυστικό.

Μια ματιά στο 2022 λοιπόν από τον Chris Evans και την Alba Baptista με σπάνιες κοινές τους στιγμές (αστείες και σίγουρα τρυφερές, παρά τον τρόμο):