CELEBRITIES

Μόνικα Μπελούτσι: Αγόρασε πολυτελή βίλα στην Πάρο για να απολαμβάνει τα καλοκαίρια της


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2023

Μόνικα Μπελούτσι: Αγόρασε πολυτελή βίλα στην Πάρο για να απολαμβάνει τα καλοκαίρια της
@monicabellucci / instagram
Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την αγορά ακινήτου στην Πάρο, από την Μόνικα Μπελούτσι

(Και) η Μόνικα Μπελούτσι έχει δείξει ανοιχτά την την αδυναμία της προς τα ελληνικά, κυκλαδίτικα νησιά. Εδώ και χρόνια, η διάσημη ηθοποιός επιλέγει σταθερά το νησί της Πάρου για τις καλοκαιρινές της διακοπές και πλέον αποφάσισε να κάνει και το επόμενο βήμα. Μόλις πριν λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως η Μπελούτσι αγόρασε μια πολυτελής βίλα στο κυκλαδίτικο νησί και είναι επίσημα κάτοικος της Πάρου.

Αν και οι υποχρεώσεις της, δεν της αφήνουν πολύ χρόνο για διακοπές, με κάθε ευκαιρία η Μόνικα επιλέγει την Πάρο για να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί από το πρόγραμμα της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έπαυλη έχει κατασκευαστεί από διάσημο αρχιτέκτονα, με μίνιμαλ αισθητική και οικολογικό design.

Μέχρι ώρας η τιμή πώλησης δεν έχει γίνει γνωστή, όμως κοντινές πηγές της Μόνικα αναφέρουν πως πλέον θα επισκέπτεται πολύ συχνότερα την Ελλάδα. Είναι ήδη γνωστό πως η ηθοποιός έχει και πολλές φιλίες στο νησί, γεγονός που την ώθησε ακόμη περισσότερο να αποκτήσει μια πολυτελή βίλα στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.