CELEBRITIES

Πιτ Ντέιβιντσον: «Έπαιρνα κεταμίνη καθημερινά για τέσσερα χρόνια» - Η μάχη του κωμικού με την κατάθλιψη


JTeam

13 Σεπτεμβρίου 2023

Πιτ Ντέιβιντσον: «Έπαιρνα κεταμίνη καθημερινά για τέσσερα χρόνια» - Η μάχη του κωμικού με την κατάθλιψη
Splash News
«Δεν μπορείς να παίρνεις ναρκωτικά στα 30 σου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο διάσημος κωμικός και πρώην της Καρντάσιαν, Πιτ Ντέιβιντσον

Πιθανόν να γνωρίζεις τον Πιτ Ντέιβιντσον, μέσα από την σχέση του με την Κιμ Καρντάσιαν. Μπορεί να μην κράτησε πολύ, αλλά σίγουρα άφησε το αποτύπωμα της στα διεθνή μέσα. Μπορεί όμως και να τον γνώρισες μέσα από «Saturday Night Live», στον ρόλο του κωμικού.

Το σίγουρο είναι πως ο 29χρονος Πιτ κουβαλά μια πλούσια ιστορία στους ώμους του, ενώ πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την 11η Σεπτεμβρίου, ο διάσημος κωμικός θυμάται τον πυροσβέστη πατέρα του, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην τρομοκρατική επίθεση των δίδυμων πύργων.


Αυτή τη φορά, σε ένα από τα πρόσφατα stand-up show του στο Νιού Τζέρσεϊ, μίλησε για την δική του εμπειρία με τα κέντρα αποτοξίνωσης, αλλά και την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια. Συγκεκριμένα ο Ντέιβιντσον αναφέρθηκε στο καλοκαίρι του, όπου τον Ιούνιο χρειάστηκε να μπει ξανά σε κέντρο για έκτη φορά. «Μόλις βγήκα από το κέντρο αποτοξίνωσης», είπε στο κοινό. «Έχω αυτή τη λάμψη μετά την αποτοξίνωση. Η έβδομη φορά είναι η τυχερή», είπε γελώντας.

Μεταξύ άλλων, ο Ντέιβιντσον αποκάλυψε ότι έπαιρνε κεταμίνη, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται κυρίως για την πρόκληση και τη διατήρηση της αναισθησίας, καθημερινά για τέσσερα χρόνια. «Ήταν μαγικό», μοιράστηκε με το κοινό. Σε μια από τις παραισθήσεις που του δημιουργούσε η συγκεκριμένη ουσία, ο κωμικός θυμήθηκε πως μια φορά «έκανα τους "Wiggles" να μπλέξουν με τη "Λίστα του Σίντλερ"».

Με τα 30α γενέθλιά του να πλησιάζουν τον Νοέμβριο, ο Ντέιβιντσον είπε στο κοινό ότι πιστεύει πως «δεν μπορείς να παίρνεις ναρκωτικά στα 30 σου», επειδή «δεν είναι χαριτωμένο πια» και «είσαι απλά ένας τοξικομανής». Το Αμερικανικό People επιβεβαίωσε τον Ιούνιο ότι ο Ντέιβιντσον μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης για να λάβει θεραπεία, προκειμένου να αντιμετωπίσει θέματα που σχετίζονται με τη διαταραχή μετατραυματικού στρες και την οριακή διαταραχή προσωπικότητας.

«Ο Πιτ συχνά μπαίνει σε κέντρο αποτοξίνωσης για να δουλέψει πάνω σε αυτά τα θέματα», ανέφερε τότε πηγή από το περιβάλλον του Ντέιβιντσον. «Οι φίλοι και η οικογένειά του ήταν υποστηρικτικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.