CELEBRITIES

Ο Πιτ Ντέιβιντσον μπήκε μόνος του σε κλινική αποτοξίνωσης


JTeam

29 Ιουνίου 2023

Ο Πιτ Ντέιβιντσον μπήκε μόνος του σε κλινική αποτοξίνωσης
Splash News
O κωμικός προσπαθεί να διαχειριστεί τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει

Ο Πιτ Ντέιβιντσον μπήκε μόνος του σε κλινική αποτοξίνωσης, σύμφωνα με πληροφορίες από το Page Six και το People US. Ο κωμικός, ο οποίος μιλά ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει, κάνει θεραπεία για τη διαταραχή μετατραυματικού στρες και την οριακή διαταραχή προσωπικότητας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει σε κλινική αποτοξίνωσης, όχι για χρήση ουσιών, ωστόσο. «Πηγαίνει συχνά για αποτοξίνσωη για να κάνει ένα διάλειμμα για την ψυχική του υγεία, αυτό συμβαίνει και τώρα», δήλωσε πηγή του περιβάλλοντός του στο Page Six. Αυτήν τη στιγμή, βρίσκεται σε μία κλινική κάπου στην Πενσιλβάνια – είναι, μάλιστα, η ίδια που πρόσφατα βρέθηκε ο φίλος του, Τζον Μαλέινι, για τον αλκοολισμό και τον εθισμό στα ναρκωτικά.

Παρότι ο Ντέιβιντσον απέχει από τα σόσιαλ τα τελευταία χρόνια, η προσωπική του ζωή βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο: Από τις σχέσεις του με celebrities όπως η Αριάνα Γκράντε και η Κιμ Καρντάσιαν, μέχρι τις απειλές από τον Κάνιε Ουέστ και το ψυχικό τραύμα που του άφησε η απώλεια του πατέρα του, ο οποίος σκοτώθηκε την 11η Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους, όλοι γνωρίζουμε λεπτομέρειες που ο ίδιος δεν διαφημίζει ιδιαίτερα.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.