CELEBRITIES

Χάλι Μπέρι: Η αναφορά της στον ράπερ Drake - «Άνθρωποι που θαυμάζεις, σε απογοητεύουν»


Τόνια Τζάφερη

18 Σεπτεμβρίου 2023

Χάλι Μπέρι: Η αναφορά της στον ράπερ Drake - «Άνθρωποι που θαυμάζεις, σε απογοητεύουν»
@champagnepapi / instagram
Η Χάλι Μπέρι είναι κάπως έξαλλη με τον Drake και δεν το κρύβει

«Άνθρωποι που θαυμάζεις σε απογοητεύουν», είπε όλο νόημα η Χάλι Μπέρι, αναφερόμενη στον διάσημο ράπερ Ντρέικ, ο οποίος ίσως και να μην περίμενε μια τέτοια αντίδραση από την ίδια. Όλα άρχισαν όταν ο διάσημος ράπερ από το Τορόντο του Καναδά, αποφάσισε να βγάλει ένα νέο του single, για το οποίο το κοινό του, ανυπομονούσε εδώ και καιρό. Το νέο τραγούδι ονομάστηκε «Slime You Out», και ο Ντρέικ μαζί με την ομάδα του, αποφάσισαν να βρουν ένα σχετικό εξώφυλλο.

Το εξώφυλλο αυτό, ήταν η Χάλι Μπέρι σε μια εμφάνιση της στα Nickelodeon Kids’ Choice Awards το 2012. Συγκεκριμένα η διάσημη ηθοποιός, ήταν καλυμμένη με αυτό το πράσινο κολλώδες υγρό «slime», το οποίο έριχναν σαν challenge στα τότε νεανικά βραβεία και ομολογουμένως το συγκεκριμένο στιγμιότυπο του 2012 με την Χάλι Μπέρι, θεωρείται κάπως «iconic».

Jenny.Gr
@champagnepapi / instagram


Αυτά σκέφτηκε ο Ντρέικ και αποφάσισε να την κάνει εξώφυλλο στο νέο του τραγούδι. Ο διάσημος ράπερ άλλωστε, είναι γνωστός για τα ιδιαίτερα εξώφυλλα που επιλέγει στα τραγούδια του, ενώ πρόσφατα είχε ξανά θέματα με την εικόνα εξωφύλλου που είχε προσθέσει στο νέο του άλμπουμ.

Η αντίδραση της Χάλι Μπέρι

Η Χάλι Μπέρι αντικρίζοντας το εξώφυλλο, δεν χάρηκε καθόλου και αυτό γιατί ποτέ δεν ρωτήθηκε. Έτσι αποφάσισε να πάρει ανοιχτά θέση, και να δείξει δημόσια την απογοήτευση της:

«Μερικές φορές οφείλεις να δείχνεις ανωτερότητα (να είσαι ο "μεγαλύτερος άνθρωπος"). Ακόμη και αν είσαι γυναίκα», δήλωσε με ανάρτηση της.

Όταν κάτω από την ανάρτηση, οι χρήστες ρώτησαν την Χάλι Μπέρι για το νέο εξώφυλλο στο τραγούδι του Ντρέικ στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η ίδια, εκείνη απάντηση:

«Δεν πήρε την άδειά μου, αυτό δεν είναι ωραίο». Αργότερα, η Halle Berry επανήλθε λέγοντας ότι αυτός ήταν ο λόγος που έκανε την ανάρτησή της, εξ αρχής.

«Εξ ου και η σημερινή μου ανάρτηση. Όταν οι άνθρωποι που θαυμάζεις σε απογοητεύουν, πρέπει να είσαι καλύτερος άνθρωπος και να προχωράς. Πρόκειται για αρχές και ακεραιότητα. Είμαι πολύ χαρούμενη που πολλοί από εσάς το καταλαβαίνετε» σχολίασε η αγαπημένη ηθοποιός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.