CELEBRITIES

Ο Ντρέικ έχει ένα δωμάτιο γεμάτο σουτιέν στο σπίτι του


Στεφανία Παπαδημητρίου

7 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Ντρέικ έχει ένα δωμάτιο γεμάτο σουτιέν στο σπίτι του
Είναι καινούρια; Του τα πέταξαν σε συναυλίες; Κανείς δεν ξέρει

Ο Ντρέικ είναι ένας περίεργος άνθρωπος, όχι μόνο επειδή έκανε unfollow τη Ριάνα όταν ανακοίνωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη. Είναι ένας περίεργος άνθρωπος επειδή έχει μία ολόκληρη συλλογή από τσάντες Birkin, για να τις δώσει στη μελλοντική του σύζυγο – έναν άνθρωπο δεν υπάρχει τώρα, ούτε υπήρξε και ποτέ. Τώρα, μαθαίνουμε ότι έχει και κάτι άλλο να της προσφέρει: Ένα δωμάτιο γεμάτο σουτιέν.

Έστω ότι ο Ντρέικ σου κάνει πρόταση γάμου και λες το μεγάλο ναι. Φυσικά και θα μείνετε σπίτι του, επειδή θα τον δυσκολέψει το δυάρι σου στην Κυψέλη, οπότε θα ζήσεις σε ένα πράγμα σαν κάστρο, με δικό του γήπεδο μπάσκετ, συλλογή Birkin και το δωμάτιο. Το δωμάτιο με τα σουτιέν σε κάθε στιλ και μέγεθος, για να είσαι καλυμμένη. Το ανέβασε στο Insagram και είναι τόσο ωραία οργανωμένα, που ειλικρινά λυπάσαι τον άνθρωπο που πληρώθηκε για να τα βάλει σε σειρά. Πίσω, έχει και καθρέφτη ώστε να φαίνονται ατέλειωτα.

Κανείς δεν ξέρει αν είναι καινούργια σουτιέν βέβαια, ή αν απλώς τα έχει μαζέψει επειδή του τα πέταξαν στη σκηνή. Θα πετούσες ποτέ το σουτιέν σου στον Ντρέικ, βέβαια; Έχεις και αυτοσεβασμό. Καλύτερα να το κρατήσεις μέχρι να δεις live τους Mansekin, να το χαρίσεις στον Νταμιάνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.