CELEBRITIES MEN’S POINT

Δεν πρέπει να ακούς Drake όταν πηγαίνεις για τρέξιμο και υπάρχει λόγος


JTeam

20 Δεκεμβρίου 2021

Δεν πρέπει να ακούς Drake όταν πηγαίνεις για τρέξιμο και υπάρχει λόγος
Instagram @champagnepapi
Η Beyonce, από την άλλη, είναι τέλεια επιλογή

Όταν πηγαίνουμε για τρέξιμο, θέλουμε μία playlist που θα μας εμπνέει – ή, έστω, θα κάνει τον χρόνο να κυλά λίγο πιο γρήγορα. Μάλιστα, οι λάθος μουσικές επιλογές μπορούν να επηρεάσουν την απόδοσή μας. Κι όταν λέμε λάθος επιλογές, εννοούμε τα κομμάτια του Drake, συγκεκριμένα. Αυτό τονίζει έρευνα, τουλάχιστον.

To Pour Moi δημοσίευσε μελέτη στην οποία ειδικοί προσπάθησαν να βρουν τη σχέση μεταξύ μουσικής και ταχύτητας τρεξίματος. Οι δρομείς άκουγαν έναν διαφορετικό καλλιτέχνη κάθε φορά, και τα αποτελέσματα έδειξαν πως αν θέλουμε να είμαστε γρήγοροι, μάλλον πρέπει να αφήσουμε τον Drake έξω από τη λίστα αναπαραγωγής. Τα τραγούδια του μειώνουν την ταχύτητα του δρομέα κατά 6% - η Beyonce, αντίθετα, την αυξάνει σημαντικά, βοηθώντας τον να ολοκληρώσει 1 χιλιόμετρο 33 δευτερόλεπτα νωρίτερα. Μαζί της, ο Kanye West, η Cardi B και η Rihanna.

Φυσικά, δεν πηγαίνουμε για τρέξιμο μόνο για να είμαστε γρήγοροι. Ακόμη κι αν ο ρυθμός μας είναι αργός, η άσκηση λειτουργεί και εκτοξεύει τόσο τη σωματική, όσο και την ψυχική μας υγεία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.