CELEBRITIES

Ο Ντέβιντ Μπέκαμ «χτυπάει νέο τατουάζ» αφιερωμένο στη Βικτόρια και κάνει το ίντερνετ να λιώνει


JTeam

18 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Ντέβιντ Μπέκαμ «χτυπάει νέο τατουάζ» αφιερωμένο στη Βικτόρια και κάνει το ίντερνετ να λιώνει
Splash News
«Όλα τα τατουάζ που έχω είναι αφιερωμένα στην οικογένεια μου», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη του ο Ντέβιντ Μπέκαμ

Ένα ακόμη συμβολικό τατουάζ προστίθεται στη μεγάλη συλλογή με τατουάζ του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο πρώην άσσος της Manchester United, έχει αποκτήσει ήδη πάνω από 60 τατουάζ, τα οποία είναι όλα αφιερωμένα στην οικογένειά του.

Αυτή τη φορά, αποφάσισε να προσθέσει ένα ακόμη, και μοιράστηκε τα στιγμιότυπα στο instagram, βάζοντάς μας σε μια κουλ διάθεση. Συγκεκριμένα ο Ντέιβιντ έκανε την λέξη "Posh" στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του χεριού σε μια αναφορά στο παρατσούκλι της Βικτόρια Μπέκαμ από την εποχή των Spice Girls.


Όπως παρατηρήσαμε όμως, πέρα από τον Ντέβιντ, το ίδιο ακριβώς τατουάζ έκανε και ο 18χρονος γιος του Κρουζ. Ο οποίος επίσης φέρει τη λέξη "Posh" στο αριστερό του χέρι.

Jenny.Gr
@davidbeckham / instagram



Στην πρόσφατη εμφάνιση του, ο Ντέβιντ υπενθύμισε ξανά πως όλα τα τατουάζ του είναι για την οικογένεια του, και τόνισε:

«Μόλις χτύπησα το "Posh". Όλα τα τατουάζ που έχω κάνει είναι για την οικογένεια». Αυτό δεν είναι το πρώτο τατουάζ που ο David αφιερώνει στη σύζυγό του. Το 2015, ο Ντέβιντ έκανε τατουάζ τον αριθμό “99” στο μικρό του δάχτυλο για να σηματοδοτήσει τη χρονιά κατά την οποία παντρεύτηκε τη σύζυγό του Βικτόρια και γεννήθηκε ο μεγαλύτερος γιος του Brooklyn.

Jenny.Gr
@davidbeckham / instagram

Και αυτά είναι μόνο η αρχή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.