CELEBRITIES

H Nαόμι Κάμπελ για την περιεμμηνόπαυση: «Νιώθεις σαν να μπήκες σε φούρνο»


JTeam

20 Σεπτεμβρίου 2023

H Nαόμι Κάμπελ για την περιεμμηνόπαυση: «Νιώθεις σαν να μπήκες σε φούρνο»
Το γύρισμα της Ναόμι Κάμπελ κατέληξε σε εξομολογήσεις για την φάση της περιεμμηνόπαυσης

Τους τελευταίους μήνες η 53χρονη Ναόμι Κάμπελ βρίσκεται στο προσκήνιο για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Μια το θρυλικό reunion με τα κορυφαία μοντέλα της δεκαετίας του 90', μια η νέα της συλλογή με το brand «Pretty Little Things», και στο ενδιάμεσο οι πασαρέλες που εξακολουθεί να οργώνει.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια έχει να διαχειριστεί και την περιεμμηνόπαυση, στην οποία μόλις μπήκε, αλλά τα συμπτώματα που συνοδεύουν την συγκεκριμένη φάση κάθε γυναίκας. Πιο αναλυτικά, το διάσημο μοντέλο ήταν καλεσμένη στο νέο ντοκιμαντέρ, “The Super Models“, το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου στο Apple TV+.


Σε ένα από τα γυρίσματα, η Κάμπελ εμφανίστηκε στο πλατό για μια φωτογράφιση και ένιωσε εξάψεις λόγω της εμμηνόπαυσης.
«Νομίζω ότι περνάω από την εμμηνόπαυση. Είναι περιεμμηνόπαυση», είπε καθώς άρχισε να αναστατώνεται. Την ίδια στιγμή οι συνεργάτες της, την ρώτησαν αν χρειαζόταν βοήθεια για να δροσιστεί. «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Απλώς συμβαίνει. Νιώθεις ότι μόλις μπήκες σε ένα φούρνο. Σε ένα λεπτό είμαι καλά» είπε η Ναόμι και αναρωτήθηκε «Γιατί οι άνδρες δεν μπαίνουν στην εμμηνόπαυση;».

Jenny.Gr
Splash News


Η σκηνοθέτης Larissa Bill, η οποία σκηνοθετεί τα τέσσερα επεισόδια του ντοκιμαντέρ για την ζωή των Super Models μίλησε στην Daily Mail και επαίνεσε την Κάμπελ για το γεγονός πως μίλησε ξεκάθαρα σχετικά με την εμμηνόπαυση. «Είναι μια τόσο αληθινή στιγμή, έτσι δεν είναι; Το να βλέπεις αυτές τις γυναίκες σε αυτές τις στιγμές, βλέπεις ότι είναι σαν εμάς. Και αυτή είναι η Ναόμι Κάμπελ. Είναι πραγματικά καταπληκτικό».

Περισσότερα για την φάση της περιεμμηνόπαυση

Οι περισσότερες γυναίκες περνάνε στην εμμηνόπαυση όταν έχουν περάσει 12 μήνες χωρίς περίοδο – μεταξύ 40 και 58 ετών, αλλά τα συμπτώματα μπορεί να ξεκινήσουν χρόνια νωρίτερα. Η περιεμμηνόπαυση είναι η στιγμή που το σώμα αρχίζει να μεταβαίνει φυσικά στην εμμηνόπαυση, η οποία σηματοδοτεί το τέλος των αναπαραγωγικών χρόνων της γυναίκας.

Εκτός από τις εξάψεις, τα συμπτώματα περιλαμβάνουν ακανόνιστες περιόδους, προβλήματα ύπνου, κολπική ξηρότητα, αύξηση βάρους, αλλαγές στη διάθεση, απώλεια οστικής πυκνότητας και επίπεδα χοληστερόλης. Τα περισσότερα από αυτά, συνήθως εξαφανίζονται στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.