CELEBRITIES

Ο Τομ Χανκς θα έκανε τα πάντα για να πάει στο Διάστημα: «Θα καθάριζα τουαλέτες»


JTeam

25 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Τομ Χανκς θα έκανε τα πάντα για να πάει στο Διάστημα: «Θα καθάριζα τουαλέτες»
Instagram/ tomhanks
Ο Χανκς πρωταγωνιστεί στο "Moonwalkers" και θέλει απεγνωσμένα να συμμετάσχει σε ένα από τα μελλοντικά ταξίδια της ανθρωπότητας στη Σελήνη

Αν λατρεύει κάτι ο Τομ Χανκς, αυτό είναι το Διάστημα. Θα καθάριζε ακόμα και τις τουαλέτες σε ένα διαστημόπλοιο αν του δινόταν η ευκαιρία να ταξιδέψει, επιβαίνοντας στο εσωτερικό του, στα άστρα. «Θα ήθελα να είμαι ο υπεύθυνος για το σερβίρισμα του φαγητού και για τα αστεία από και προς το φεγγάρι» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Telegraph.

«Αν υπήρχε χώρος, θα ήμουν εκείνος που καθαρίζει, αστειεύεται, λέει ιστορίες και διασκεδάζει τους πάντες. Είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος. Πιθανώς να υπέβαλα αίτηση αυτή τη στιγμή! Μπορεί να είναι καλή ιδέα. Θα έκανα όλες τις δουλειές. Θα καθάριζα την τουαλέτα. Θα σέρβιρα το φαγητό. Θα δίπλωνα τα ρούχα. Θα πρόσεχα τον εξοπλισμό. Με αυτόν τον τρόπο, οι άλλοι θα μπορούσαν να είναι ελεύθεροι να κάνουν άλλα πράγματα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ο 67χρονος Tομ Χανκς πρωταγωνιστεί σε ένα ταξίδι στο Διάστημα που αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τα προηγούμενα αλλά και τα μελλοντικά ταξίδια της ανθρωπότητας στο φεγγάρι. Το "Moonwalkers" είναι μια μοναδική έκθεση, που θα λάβει χώρα από τις 6 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 24 Απριλίου 2024, στον εκθεσιακό χώρο Lighthouse, στο Λονδίνο, στην οποία ο Χανκς μέσα από ένα φιλμ περίπου μίας ώρας, θα παρουσιάζει λεπτομερώς όλες τις αποστολές του προγράμματος Apollo.

Ο Τομ Χανκς, που έγραψε το "Moonwalkers" μαζί με τον Βρετανό κινηματογραφιστή Κρίστοφερ Ράιλι, συνομιλεί με αστροναύτες του (υπό την ηγεσία της NASA) προγράμματος Artemis, στόχος του οποίου είναι να επιστρέψουν οι άνθρωποι στη Σελήνη, για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 1972, όταν στον δορυφόρο της Γης το πόδι τους πάτησαν τα μέλη της αποστολής Apollo 17, της ενδέκατης και τελευταίας αποστολής του ιστορικού προγράμματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.