CELEBRITIES

Σάνα Μαρίν: Mετά την πολιτική και το διαζύγιο, απολαμβάνει την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού


JTeam

3 Οκτωβρίου 2023

Σάνα Μαρίν: Mετά την πολιτική και το διαζύγιο, απολαμβάνει την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού
@sannamarin / instagram
H πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν απόλαυσε την επίδειξη μόδας της Βικτόρια Μπέκαμ

Ήταν η νεότερη πρωθυπουργός του κόσμου, όταν ανέλαβε την ηγεσία της Φινλανδίας το 2019, και σε ηλικία 33 ετών. Η Σάνα Μαρίν έγινε το απτό παράδειγμα πως η πατριαρχία και τα στερεότυπα θα σε βρουν όσο ψηλά κι αν φτάσεις, στην πολιτική ιεραρχία.

Κατάφερε να αναδείξει ακόμη περισσότερο την Φινλανδία ως ισχυρή χώρα, βιώσιμη κοινωνικά και με μηδενικό αποτύπωμα έως το 2035. Πλέον όμως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν, καθώς η ίδια έχει αφήσει πίσω της την πολιτική, και πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή της.

Jenny.Gr
@sannamarin / instagram


Πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε πως χωρίζει από τον επί 19 χρόνια σύντροφο της, με τον οποίο είχαν παντρευτεί την περίοδο της πανδημίας. Έχοντας αλλάξει καριέρα και προσωπική ζωή, η Σάνα Μαρίν απολαμβάνει μια νέα φάση της ζωής της, η οποία σχετίζεται περισσότερο με την μόδα και με celebrities.

Συγκεκριμένα η 37χρονη Σάνα ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι για να βρεθεί στην επίδειξη μόδας της Βικτόρια Μπέκαμ, μαζί με άλλους διάσημους όπως η Άννα Γουίντορ, η Κιμ Καρντάσιαν, η Πάμελα Αντερσον και η Εύα Λονγκόρια.

Jenny.Gr
@sannamarin / instagram


Μακριά από τις υποχρεώσεις της πρωθυπουργίας, η Μαρίν απόλαυσε την επίδειξη μόδας, φορώντας ένα σύνολο σχεδιασμένο επίσης από την Μπέκαμ, ενώ φωτογραφήθηκε με αρκετούς καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και η αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντορ.

Μπορεί η ίδια να έχει επιλέξει διαφορετική καριέρα, ωστόσο εξακολουθεί να ασχολείται με θέματα που την απασχολούν όπως η κλιματική αλλαγή. Πλέον η Σάννα Μαρίν είναι ενεργό μέλος του Ινστιτούτου του Τόνι Μπλερ για την κλιματική αλλαγή, με έδρα το Λονδίνο, όπου θα συμμετέχει ως σύμβουλος.

Tα στιγμιότυπα της Σάνα Μαρίν από την επίδειξη μόδας στο Παρίσι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.