CELEBRITIES

Όσα μάθαμε για τους Μπέκαμ, μέσα από το νέο τους ντοκιμαντέρ στο Netflix


Τόνια Τζάφερη

10 Οκτωβρίου 2023

Όσα μάθαμε για τους Μπέκαμ, μέσα από το νέο τους ντοκιμαντέρ στο Netflix
Splash News
Καταθλίψεις, απιστίες και μελισσοκομεία. Το ντοκιμαντέρ των Μπέκαμ, τα έχει όλα.

Το ζεύγος Μπέκαμ ανέκαθεν είχε μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά των θαυμαστών. Με κάποιο τρόπο έχει καταφέρει να μείνει στα φώτα της δημοσιότητας για πάνω από δυο δεκαετίες, και όχι μόνο δεν τους βαριόμαστε, αλλά κάθε τους βήμα προκαλεί ακόμη περισσότερο ενθουσιασμό.

Στα viral θέματα της ποπ κουλτούρας έχουμε το νέο ντοκιμαντέρ από τον Ντέιβιντ, ο οποίος μέσα από μια αυτοβιογραφική σκοπιά, θέλησε να αναδείξει την καριέρα του, τις προσωπικές του επιτυχίες, τις δύσκολες στιγμές στη διαδρομή του, τους ανθρώπους που ξεχώρισαν και φυσικά την οικογένεια και την σχέση του με την Βικτόρια.


Το νέο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, σκηνοθετήθηκε από τον Fisher Stevens (γνωστό για το Succession) και ρίχνει φως σε πτυχές της ζωής του Ντέιβιντ που πάντοτε απασχολούσαν.

5 πράγματα που μάθαμε για τους Μπέκαμ μέσα από το ντοκιμαντέρ τους

  • Η κατάθλιψη του Ντέιβιντ Μπέκαμ μετά την κόκκινη κάρτα στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Παρ' όλες τις μαγικές στιγμές που απολάμβανε ο Μπέκαμ μέσα στα γήπεδα ποδοσφαίρου, υπήρξε ένα περιστατικό που απείλησε να επισκιάσει την καριέρα του. Αυτό ήταν όταν του δόθηκε κόκκινη κάρτα επειδή κλώτσησε τον Ντιέγκο Σιμεόνε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αγγλίας για τους "16" εναντίον της Αργεντινής, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998. Η Αγγλία έχασε εκείνο τον αγώνα στα πέναλτι και αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τους οπαδούς να ξεσπούν κατά του Μπέκαμ. Ήταν «δημόσιος εκφοβισμός σε άλλο επίπεδο», είπε η Βικτόρια, αναφέροντας πως άφησε τον σύζυγό της «κλινικά σε κατάθλιψη και καταρρακωμένο συναισθηματικά». Ο φίλος και επιχειρηματικός συνεργάτης του Μπέκαμ, Ντέιβιντ Γκάρντνερ, είπε ότι θυμάται ανθρώπους να φτύνουν και να μπαίνουν μπροστά στον δρόμο του ποδοσφαιριστή για να τον χτυπήσουν, ή για να σπάσουν το αυτοκίνητο του στα φανάρια.

  • Η μελισσοκομία

Όποιος πίστευε πως ο Μπέκαμ θα κρεμούσε τα παπούτσια του ποδοσφαίρου του και θα ξεκουραζόταν για το υπόλοιπο της ζωής του, κάνει λάθος. Άλλωστε ο ίδιος από την αρχή του ντοκιμαντέρ, σκεφτόταν τι θα απογίνει μόλις τελειώσει η ποδοσφαιρική του καριέρα. Μια χαρά τα κατάφερε πάντως, και ένα από τα μεγάλα του πάθη είναι οι μέλισσες. Γνωρίζαμε πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει δημιουργήσει ένα μελισσοκομείο στο σπίτι του, αλλά μέσα από το ντοκιμαντέρ είδαμε πόσο πολύ του αρέσει αυτή η ασχολία, αλλά και και πόσο απολαμβάνει τον χρόνο στη φύση με τις μέλισσες και φυσικά το μέλι παραγωγής του.

  • Στην Βικτόρια δεν αρέσει το ποδόσφαιρο

Είναι εκείνοι που έφεραν την ποπ κουλτούρα και το ποδόσφαιρο πιο κοντά. Η Posh από τις Spice Girls και ο Ντέιβιντ ως ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής έφεραν μουσική και αθλητισμό μαζί, κάτι το οποίο μέχρι τότε δεν ήταν και ιδιαίτερα συνηθισμένο. Πάρα το γεγονός πως η Βικτόρια έχει περάσει αρκετές ώρες στα γήπεδα προκειμένου να στηρίξει τον σύντροφο της, παραδέχεται σήμερα πως τελικά το ποδόσφαιρο δεν θα της αρέσει ποτέ. «Ούτε μου άρεσε πολύ, ούτε και τώρα μου αρέσει», παραδέχεται η ίδια.

  • Οι φήμες για απιστία του Μπέκαμ

Είναι ένα από τα θέματα που ξεχώρισαν πολύ έντονα στο ντοκιμαντέρ και όχι άδικα. Για πολλά χρόνια οι Μπέκαμ θεωρούνται το απόλυτο ζευγάρι. Εκείνοι που τα κατάφεραν όντας διάσημοι να παραμείνουν μαζί και ευτυχισμένοι. Μπορεί αυτό να ισχύει σε έναν βαθμό, αλλά δεν σημαίνει πως δεν είχαν δύσκολες στιγμές. Συγκεκριμένα υπάρχουν αναφορές στο ντοκιμαντέρ για την περίοδο όπου ο Ντέβιντ είχε μετακομίσει στην Ισπανία και είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα πως απάτησε την Βικτόρια. Σύμφωνα με την ίδια, ήταν η δυσκολότερη στιγμή της ζωής της.

  • Ο Ντέιβιντ φωτογραφίζονταν όσο η Βικτόρια γεννούσε με καισαρική

Ένα ακόμη σημείο που έχει προκαλέσει εντυπώσεις, είναι η γέννηση του τρίτου παιδιού τους, Κρουζ. Η Βικτόρια βρισκόταν στο νοσοκομείο, και είχε προγραμματιστεί να φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί τους με καισαρική. Ο Ντέιβιντ από την άλλη όμως, βρισκόταν σε μια φωτογράφηση με την Λόπεζ και την Μπιγιόνσε. Τότε μιλούσαν στο τηλέφωνο με την Βικτόρια να λέει χαρακτηριστικά: «Είμαι έτοιμη να σκάσω σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου. Μου κάνεις πλάκα; Εσύ είσαι απλά σε μια φωτογράφηση με την Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία είναι απλά υπέροχη και όχι ετοιμόγεννη. Οπότε απλά είχα την καισαρική μου και θυμάμαι να βρίσκομαι ξαπλωμένη και να μην νιώθω καθόλου στα καλύτερα μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.