CELEBRITIES

Τζίτζι Χαντίντ - Μπράντλεϊ Κούπερ: Είναι μαζί, αλλά όχι σοβαρά


JTeam

11 Οκτωβρίου 2023

Τζίτζι Χαντίντ - Μπράντλεϊ Κούπερ: Είναι μαζί, αλλά όχι σοβαρά
Το διάσημο, (νέο και χαλαρό) ζευγάρι, εντοπίστηκε για δεύτερη φορά μαζί

Τις τελευταίες ημέρες το Χόλιγουντ συζητάει για το νέο ζευγάρι της πόλης, το οποίο δεν είναι άλλο από την Τζίτζι Χαντίντ και τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Οι δυο τους εντοπίστηκαν για πρώτη φορά από τους παπαράτσι σε μια έξοδο τους στο κοσμικό εστιατόριο Via Carota του West Village.

Αφού απόλαυσαν το δείπνο τους, έφυγαν μαζί και οι πρώτες φήμες κυκλοφόρησαν. Στη συνέχεια το ίδιο συμβάν επαναλήφθηκε, αφού το ζευγάρι κυκλοφόρησε και πάλι μαζί στη Νέα Υόρκη και έφυγαν και πάλι με το ίδιο αυτοκίνητο του Κούπερ.

Και μπορεί αρκετοί να υποστήριξαν πως απλώς κάνουν παρέα ή βγαίνουν, αλλά τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά, όταν οι δυο τους επέστρεψαν μαζί στη Νέα Υόρκη ύστερα από ταξίδι. Μέχρι στιγμής, ο προορισμός που επισκέφθηκαν δεν έχει γίνει γνωστός, ενώ κανένας από τους εκπροσώπους τους δεν έχει πάρει θέση σχετικά με τα δημοσιεύματα.

Το τελευταίο διάστημα και οι δυο έχουν δείξει πως είναι ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες, οι οποίες όμως δεν έχουν κρατήσει και πολύ. Το αν η δική τους θα έχει πιο μακροπρόθεσμο σκοπό, ο χρόνος είναι αυτός που θα το αποδείξει. Ωστόσο κοντινές πηγές του μοντέλου αναφέρουν πως «ήταν τσιμπημένη με τον Κούπερ εδώ και καιρό και ίσως είναι ανοιχτή να εξερευνήσει τη σχέση της με τον 48χρονο ηθοποιό».

«Έχουν κοινά σημεία ως άνθρωποι οπότε είναι πιθανό να το δούμε να προχωράει. Φαίνεται σούπερ χαλαρό όλο τώρα, αλλά έχουν και οι δύο παιδιά, μεγάλη καριέρα, ζωή γεμάτη υποχρεώσεις και καταλαβαίνουν πώς είναι η ζωή σε αυτούς τους κύκλους. Είναι χαριτωμένο και υπάρχει έλξη», πρόσθεσε η ίδια πηγή για το νέο ειδύλλιο.


Να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο Μπράντλεϊ ήταν παντρεμένος με την Ιρίνα Σάικ, μέχρι το 2017 και έχουν αποκτήσει την κόρη τους, Lea De Seine, η οποία είναι σήμερα 6 ετών. Το πρώην ζευγάρι έχει κρατήσει πολύ καλές επαφές μέχρι και σήμερα, και πραγματοποιούν οικογενειακές διακοπές.

Όσο για την Τζίτζι ήταν σε σχέση επί 6 χρόνια με τον Ζέιν Μάλικ, με τον οποίο επίσης απέκτησαν μια κόρη πριν από 3 χρόνια. Μέχρι και πριν λίγους μήνες, τα δημοσιεύματα ήθελαν σε σχέση την Τζίτζι με τον Ντι Κάπριο, ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτή η σχέση αποτελεί παρελθόν και πρωταγωνιστής σε αυτή τη φάση της ζωής της, είναι ο Μπράντλει. Παρά τα είκοσι χρόνια διαφοράς τους, τα κοινά τους στοιχεία δεν λείπουν και σίγουρα τους επιτρέπουν να περνάνε όμορφα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.