CELEBRITIES

H Τζίτζι Χαντίντ ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία για τα γενέθλια της κόρης της


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2023

H Τζίτζι Χαντίντ ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία για τα γενέθλια της κόρης της
Instagram @gigihadid
Η Κάι έγινε 3 ετών και η μαμά της έκανε το ποστ που της άξιζε

Πριν ξεκινήσει για την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, η Τζίτζι Χαντίντ γιόρτασε τα τρίτα γενέθλια της κόρης της, Κάι, κι ανέβασε τρυφερές φωτογραφίες της. Πάντα χωρίς να δείχνει το πρόσωπο της μικρής, μοιράστηκε στο IG εικόνες από το πάρτι, τις αγκαλιές τους, εικόνες από τις διακοπές και το πάρτι που, όπως εξήγησε το μοντέλο, κράτησαν μία ολόκληρη εβδομάδα.

Πρώτα, είδαμε το birthday breakfast – φράουλες, τηγανίτες, τούρτα-ουράνιο τόξο και τρία κεράκια. Έπειτα, είδαμε την τούρτα που ήταν εμπνευσμένη από το Frozen και μερικά cupcakes, και τέλος μία αναδρομή σε δικές τους στιγμές.

«Αυτήν την εβδομάδα γιορτάζουμε το τρίχρονό μας», έγραψε στη λεζάντα. «Είναι τιμή που είμαι η μαμά της, που βλέπω τη ζωή μέσα από εκείνη! Χρόνια πολλά στην πιο γλυκιά, πανέξυπνη κολλητή μου! Ονειρεμένο παιδί/έρωτα της ζωής μου!»

Η Χαντίντ και η Κάι είναι πράγματι κολλητές. «Ετοιμαζόμαστε μαζί», δήλωνε στο W το μοντέλο.

«Βουρτσίζει τα δόντια της μαζί μου, και τώρα θέλει να βάζει ενυδατική, είναι τόσο γλυκό. Αλήθεια με κάνει να γελάω. Όλο γελάμε και χορεύουμε και μιλάμε πολύ. Είναι σχεδόν 3 ετών και είναι ιδιοφυΐα, και το λέω εγώ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.