ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Τζίτζι Χαντίντ στη σουρεαλιστική καμπάνια του Jacquemus μεταμορφώνεται σε τεράστια μπάλα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Σεπτεμβρίου 2023

Τζιτζι Χαντίντ
Όταν ο Jacquemus αποφασίζει να κάνει σουρεαλιστική καμπάνια, τότε η Τζίτζι Χαντίντ είναι η πρώτη του επιλογή

Η Τζίτζι Χαντίντ συνεχίζοντας την μακρόχρονη σχέση της με τον Jacquemus, το σχεδιαστή του brand Jacquemus, πρωταγωνιστεί στην καινούρια του καμπάνια για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023. Η καμπάνια αποτελεί μια εξέλιξη του show που είδαμε τον Ιούνιο που πέρασε στις Βερσαλλίες.

Η συλλογή, που ονομάζεται «LE CHOUCHOU», έχει εξελιχθεί και έχει γίνει μια καμπάνια η οποία επικεντρώνεται γύρω από το θέμα των σφαιρικών αντικειμένων και ως αποτέλεσμα αυτού, βλέπουμε την Τζίτζι να μεταμορφώνεται σε μήλο, ντισκομπάλα και κάτι σαν σταφύλι. Φωτογράφος ήταν ο Τζόνι Ντουφόρτ και στάιλινγκ έκανε η Ουρσίνα Γκίσι, ενώ η καμπάνια κινείται στην χρωματική παλέτα της fw 2023 συλλογής μαζί με αστραφτερό ασημένιο, κερασί και τόνους του λευκού.

Η Τζίτζι Χαντίντ μπαίνει στο πετσί του ρόλου, γίνεται αστεία και ενσαρκώνει απίστευτα το γλυκό, χαριτωμένο, αστείο, σουρεαλιστικό χαρακτήρα της καμπάνιας. Δες στην παρακάτω gallery την καμπάνια του Jacquemus για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.