ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το Παλάτι των Βερσαλλιών θα είναι το σκηνικό του επόμενου show του Jacquemus


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Ιουνίου 2023

Το Παλάτι των Βερσαλλιών θα είναι το σκηνικό του επόμενου show του Jacquemus
Instagram/jacquemus
Άλλη μια επίδειξη μόδας σε μαγευτική τοποθεσία από τον Jacquemus

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Simon Porte Jacquemus αποφάσισε να παρουσιάσει το επόμενο show του στις Βερσαλλίες. Ο Jacquemus είναι γνωστός για τις συγκλονιστικές και διαφορετικές τοποθεσίες που επιλέγει να δείξει τις συλλογές του, όπως τα λιβάδια με τις λεβάντες, οι παραλίες στην Χαβάη, οι λόφοι με το αλάτι και πολλά ακόμα.

Αυτή η νέα μόδα των μακρινών show σε διάφορους προορισμούς έγινε massive μετά την πανδημία και μας αρέσει πολύ. Το επόμενο show λοιπόν του Jacquemus θα έχει σαν σκηνικό το Παλάτι των Βερσαλλιών, με όλη του την χλιδή και την αρχιτεκτονική τελειότητα, ενώ θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου και ονομάζεται «LE CHOUCHOU».

Εκτός όμως από την παρουσίαση της νέας συλλογής στην Γαλλία, αυτό που θέλει να πετύχει ο σχεδιαστής είναι η αύξηση των εξαγωγών του και φυσικά η ταύτητη του brand με την κουλτούρα και ένα συγκεκριμένο συναίσθημα, ίσως αυτό της ανέμελης μποέμικης ζωής στην Μεσογειακή ριβιέρα.

Αναμένουμε την -για ακόμα μια φορά- συγκλονιστική συλλογή του ταλαντούχου σχεδιαστή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.