image
RUNWAYS

Le Splash: O Jacquemus έφερε το καλοκαίρι πιο κοντά παρουσιάζοντας το show του στη Hawaii


Μάρθα Κουμπάνη

11 Μαρτίου 2022

Ο Jacquemus παρουσίασε ένα show-έκπληξη για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 στη Χαβάη. Δεν περιμένα τίποτα λιγότερο από τον Παριζιάνο σχεδιαστή, ο οποίος μάς έχει συνηθίσει σε Instagrammable εικόνες εξαιρετικής αισθητικής.

Έτσι κι έγινε: Tα μοντέλα περπάτησαν σε ένα τιρκουάζ runway -ένα χαλί που κάλυπτε την ολόλευκη άμμο της παραλίας και ερχόταν σε αρμονία με τα χρώματα του φυσικού τοπίου. Κάπως έτσι ο Jacquemus έφερε το καλοκαίρι λίγο πιο κοντά.

Jenny.Gr

«Τα νησιά της Χαβάης με τα εντυπωσιακά τοπία τους, τα διαφορετικά κλίματα και την ανείπωτη βιοποικιλότητα, ξεχώρισαν ως το τέλειο συμπλήρωμα της πληθωρικής συλλογής "Le Splash"», γράφει ο Creative Director της σειράς Simon Porte Jacquemus σε ένα Instagram post.

Είτε μέσα από ένα χαλαρό κοστούμι φορεμένο πάνω από ένα μπικίνι είτε με πολύχρωμα εμπριμέ σύνολα, το γαλλικό brand έφερε τα μοντέρνα μοτίβα και την ελευθερία του άνετου ντυσίματος στις ακτές του O'ahu. Πολλά από τα υφάσματα συνδυάστηκαν με υλικά που προορίζονται κανονικά για την πισίνα, όπως σωσίβια ραμμένα σε puffer γιλέκα.

Jenny.Gr

Τα κομμάτια χρωματίστηκαν στην απόλυτη καλοκαιρινή παλέτα, με πράσινο νέον, safari beige και μπλε του ωκεανού. Εμπνευσμένα από τις σταγόνες νερού, γυάλινα διακοσμητικά στοιχεία που δημιουργήθηκαν από την Καναδή καλλιτέχνιδα Tanya Lyons στόλισαν τα κοστούμια "Le Splash". Τα αξεσουάρ της συλλογής περιλάμβαναν λαμπερά mules, επώνυμα κοσμήματα και τις αγαπημένες τσάντες Chiquito, Sac Rond και Bambinο αλλά και τη νέα Le Bomba.

Jenny.Gr