CELEBRITIES

Ο Κουέντιν Ταραντίνο επισκέφθηκε ισραηλινή βάση για να εμψυχώσει τους στρατιώτες


JTeam

18 Οκτωβρίου 2023

Ο Κουέντιν Ταραντίνο επισκέφθηκε ισραηλινή βάση για να εμψυχώσει τους στρατιώτες
splashnews.com
Ο Ταραντίνο στηρίζει το Ισραήλ στο πόλεμο με τη Χαμάς

Ο Κουέντιν Ταραντίνο ανακοινώνει με ηχηρό τρόπο την στήριξή του στο Ισραήλ. Ο 60χρονος σκηνοθέτης επισκεφθηκε μια ισραηλινή στρατιωτική βάση και αυτό έγινε γνωστό μέσω του Χ, του παλιού Twitter, όπου το War Room του Ισραήλ ανέβασε μια φωτογραφία του. Επίσης ο Ταραντίνο εμφανίστηκε να μιλάει με fans του σε ένα video που ανέβηκε στα social media και στους Times of Israel.

Η ανάρτηση με τη φωτογραφία του War Room έγραφε «ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο θρυλικός σκηνοθέτης Κουέντιν ταραντίνο επισκέφθηκε μια ισραηλινή βάση στο Νότιο Ισραήλ για να εμψυχώσει το ηθικό των αμυντικών δυνάμεων».

Η χώρα του Ισραήλ βρίσκεται σε πόλεμο με τη Χαμάς -την Παλαιστινιακή τρομοκρατική οργάνωση που ελέγχει μεγάλο μέρος της Γάζας- μετά την αιφνιδιαστική επίθεσή της στο Νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Ο Ταραντίνο έχει προσωπική σχέση με το Ισραήλ, εφόσον έζησε στο Τελ Αβίβ με τη γυναίκα του Ντανιέλα Πικ, η οποία είναι από τη χώρα. Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2009 στο Ισραήλ, όταν ο σκηνοθέτης έκανε promo της ταινίας του Inglourious Basterds. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018, απέκτησε έναν γιο, τον Λέο, τον Φεβρουάριο του 2020 και μια κόρη τον ιούλιο του 2022.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.