CELEBRITIES

Η Γκουίνεθ Πάλτροου σχεδιάζει να εγκαταλέιψει το Χόλιγουντ: «Κανείς δεν θα με ξαναδεί ποτέ»


JTeam

20 Οκτωβρίου 2023

Η Γκουίνεθ Πάλτροου σχεδιάζει να εγκαταλέιψει το Χόλιγουντ: «Κανείς δεν θα με ξαναδεί ποτέ»
@goop/instagram
H διάσημη ηθοποιός, δήλωσε μεταξύ άλλων, πως θέλει να πουλήσει την εταιρεία της και να αφοσιωθεί στην οικογένεια της

Την ησυχία της θέλει η Γκουίνεθ Πάλτροου και φαίνεται πως είναι έτοιμη να θυσιάσει πολλά, για να την αποκτήσει. Η διάσημη ηθοποιός και ιδρύτρια της εταιρείας ευεξίας και lifestyle "Goop", έχει σκοπό να αφήσει οριστικά το Χόλιγουντ, την καριέρα της, και τα φώτα της δημοσιότητας, προκειμένου να ζήσει μια ήρεμη ζωή αφοσιωμένη στην οικογένεια της.

Αυτά τουλάχιστον δήλωσε η ίδια στο Bustle και ακούστηκε ιδιαίτερα αποφασισμένη.

«Θα εξαφανιστώ κυριολεκτικά από τη δημόσια ζωή. Κανείς δεν θα με ξαναδεί ποτέ» σημείωσε ενώ παράλληλα εξήγησε πώς φαντάζεται την ιδανική ζωή, μετά την αποχώρησή της από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σχετικά με την εταιρεία της, αποκάλυψε πως τη δεδομένη στιγμή δεν νιώθει έτοιμη να την αποχωριστεί, ωστόσο στα επόμενα πλάνα της, είναι να βρει τον κατάλληλο αγοραστή για την Goop. Μιλώντας για την απόφαση της να εγκαταλείψει τον κόσμο της φήμης και του Χόλιγουντ, η ίδια δήλωσε πως θα ήταν ικανοποιημένη αν έκανε την «μεγάλη έξοδό» της, στα 55α γενέθλιά της το 2027.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.