CELEBRITIES

Η Γκουίνεθ Πάλτροου παραδέχθηκε πως είχε επιτυχημένες και αποτυχημένες εμπειρίες με Botox


JTeam

7 Οκτωβρίου 2023

Η Γκουίνεθ Πάλτροου παραδέχθηκε πως είχε επιτυχημένες και αποτυχημένες εμπειρίες με Botox
splashnews.com
Η Γκουίνεθ Πάλτροου σε ένα Q&A μίλησε για τη σχέση της με το Botox

Η διάσημη ηθοποιός και επιχειρηματίας Γκουίνεθ Πάλτροου δεν ντρέπεται καθόλου να μιλήσει για την beauty ρουτίνα της και τι δουλεύει και τι όχι για αυτήν. Πριν λίγες μέρες λοιπόν μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έκανε ένα Q&A καθώς ετοιμαζόταν για μια τηλεοπτική εμφάνιση.

Μέσα από τις ερωτοαπαντήσεις η Πάλτροου ανέφερε τη σχέση αγάπης-μίσους που έχει με το Botox. Αφού ρωτήθηκε από έναν fan της αν έχει δοκιμάσει ποτέ ενέσιμα, η ηθοποιός απάντησε πως «Θεέ μου, ναι. Φοβάμαι πως και επιτυχημένα και αποτυχημένα». Ένας άλλος τη ρώτησε πως γίνεται και το δέρμα της μοιάζει τόσο καλό και τότε η απάντηση ήταν πως το ευχαριστεί πολύ και πως η υγιής λάμψη έρχεται από την επιμελή φροντίδα του δέρματός της.

Jenny.Gr
Instagram/gwynethpaltrow

Η ηθοποιός είχε πει στο PEOPLE τον Σεπτέμβρη του 2020 πως είχε δοκιμάσει και ένα άλλο ενέσιμο για μείωση ρυτίδων, αλλά πιστεύει πως την έκανε να μοιάζει κάπως «τρελή». Επίσης κατά τη γνώμη της η ομορφιά και η νιότη δεν είναι ακριβώς συνώνυμα και λέει πως «Για εμένα ομορφιά είναι η βαθιά ευτυχία σε αντίθεση με το κυνήγι της νιότης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.