CELEBRITIES

Μόνικα Μπελούτσι: Έρχεται στη Θεσσαλονίκη - Θα τιμηθεί με βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου


Τόνια Τζάφερη

25 Οκτωβρίου 2023

Μόνικα Μπελούτσι: Έρχεται στη Θεσσαλονίκη - Θα τιμηθεί με βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου
Splash News
H 69χρονη ηθοποιός θα παραλάβει το τιμητικό βραβείο «Χρυσό Αλέξανδρο», και θα παρευρεθεί σε δύο προβολές της 64ης διοργάνωσης

Όλο και συχνότερες γίνονται οι επισκέψεις της Μόνικα Μπελούτσι στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά μπορεί να μην αφορούν την Πάρο και την εξοχική κατοικία που απέκτησε πρόσφατα στο νησί, αλλά αφορούν την Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης υποδέχεται την εκθαμβωτική Μόνικα Μπελούτσι, προκειμένου να παρουσιάσει στις 8/11 την προβολή του υβριδικού φιλμ «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα που είναι βασισμένο στην παράσταση Maria Callas: Letters and Memoirs.

Jenny.Gr
Monica Bellucci, Yannis Dimolitsas / Splash News


Η Μόνικα Μπελούτσι έκανε το 2019 το θεατρικό της ντεμπούτο με την παράσταση «Μαρία Κάλλας Γράμματα και αναμνήσεις», την οποία απολαύσαμε και στο Ηρώδειο το 2021 και πάλι σε σκηνοθεσία του Τομ Βολφ. Τώρα, η διάσημη ηθοποιός θα φτάσει στην χώρα την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στο Ολύμπιον, όπου θα προβληθεί υβριδικό φιλμ των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα.

Πρόκειται για ένα φίλμ που θα προβληθεί στο πλαίσιο των εορτασμών για το «Έτος Μαρία Κάλλας», με τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη γέννηση της κορυφαίας σοπράνο. Παράλληλα, θα προβληθεί και η ταινία «Μαλένα» με την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή η ηθοποιός, στις 9/11.

Μόνικα Μπελούτσι: Με τι βραβείο θα τιμηθεί στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

H ταινία «Μαλένα» (2000), του Τζουζέπε Τορνατόρε, χάρη στην οποία η Μπελούτσι έγινε παγκοσμίως γνωστή, αφορά μία συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης και θα προβληθεί την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου. Εκεί η 59χρονη σταρ θα τιμηθεί με το τιμητικό βραβείο «Χρυσός Αλέξανδρος» για την καριέρα της και την προσφορά της στον κινηματογράφο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.