CELEBRITIES

Μάθιου Πέρι: Τι έδειξαν τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων


JTeam

1 Νοεμβρίου 2023

Μάθιου Πέρι: Τι έδειξαν τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων
Splash News
«Mε τα πρώτα αποτελέσματα βγαίνει εκτός η υπερβολική δόση μεθαμφεταμίνης ή φαιντανύλης ως αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι»

Μέχρι στιγμής η ακριβής αιτία που οδήγησε τον Μάθιου Πέρι στον θάνατο παραμένει άγνωστη. Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε το Σάββατο νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του, ενώ τα δυο επικρατέστερα σενάρια, ήταν η ανακοπή, η υπερβολική δόση ουσιών ή ο πνιγμός.

Σήμερα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις του ηθοποιού, τα οποία έδειξαν πως δεν υπήρξε στον οργανισμό του φαιντανύλη ή μεθαμφεταμίνη. Συνταγογραφούμενα φάρμακα τα οποία υπήρχαν στο σπίτι του.

Η προκαταρκτική εξέταση είναι πιο επιφανειακή από την πλήρη τοξικολογική εξέταση, η οποία εκκρεμεί ακόμη. Ωστόσο, προς το παρόν, «με τα πρώτα αποτελέσματα βγαίνει εκτός η υπερβολική δόση μεθαμφεταμίνης ή φαιντανύλης ως αιτία θανάτου», αναφέρει το TMZ.

Η πλήρης εξέταση θα αποκαλύψει αν ο Μάθιου Πέρι είχε επιβλαβείς ποσότητες συνταγογραφούμενων φαρμάκων στον οργανισμό του κατά τη στιγμή του θανάτου του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.