CELEBRITIES

Μπραντ Πιτ - Ινές ντε Ραμόν: Νέα κοινή δημόσια εμφάνιση στο φετινό Gala του LACMA


JTeam

7 Νοεμβρίου 2023

Μπραντ Πιτ - Ινές ντε Ραμόν: Νέα κοινή δημόσια εμφάνιση στο φετινό Gala του LACMA
Splash News
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, «Μπραντ Πιτ και Ραμόν, ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί»

Ο Μπράντ Πιτ έχει προσπαθήσει πολύ να κρατήσει την προσωπική του ζωή ιδιωτική τα τελευταία χρόνια, και η χρόνια δικαστική μάχη με την Αντζελίνα Τζολί δεν του άφηνε πολύ διάθεση και χρόνο για έρωτα. Οι αποκαλύψεις άλλωστε για κακοποίηση από τον ίδιο εις βάρος της Τζολί και της οικογένειας, είχαν ήδη απογοητεύσει και κεντρίσει την προσοχή γύρω από το όνομα του.

Ωστόσο τον τελευταίο χρόνο, ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται να είναι και πάλι ερωτευμένος. Η Ινές ντε Ραμόν δεν είναι ένα ακόμη φλερτ του ηθοποιού, αλλά μεταξύ τους εξελίσσεται μια σχέση.

Σύμφωνα με το Αμερικάνικο People, οι δυο τους έκαναν μια σπάνια, δημόσια εμφάνιση. Αν και στο παρελθόν ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει ξανά μαζί, δεν συνήθιζαν να κυκλοφορούν σε επίσημες εκδηλώσεις.

Αυτή τη φορά, ο 59χρονος Πιτ και η 32χρονη Ντε Ραμόν πήγαν μαζί στο 12ο ετήσιο Art+Film Gala του LACMA στο Λος Άντζελες και σύμφωνα με μαρτυρίες, «ήταν σούπερ τρυφεροί. Γελούσαν και αστειεύονταν με όλους γύρω τους», δήλωσε πηγή στο PEOPLE για το ζευγάρι και πρόσθεσε: «Έδειχναν να περνούν καλά».

Μάλιστα, η τελετή τίμησε τον σκηνοθέτη Ντέβιντ Φίντσερ, στον οποίο ο Πιτ παρουσίασε ένα αφιέρωμα. Ο σταρ είναι πρωταγωνιστής σε αρκετές ταινίες του Φίντσερ όπως: Se7en (1995), Fight Club (1999) και The Curious Case of Benjamin Button (2008).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.