CELEBRITIES

Η Μέγκαν Φοξ δημοσίευσε τα ποιήματά της: Η αποβολή που βίωσε και οι τοξικές σχέσεις


JTeam

8 Νοεμβρίου 2023

Η Μέγκαν Φοξ δημοσίευσε τα ποιήματά της: Η αποβολή που βίωσε και οι τοξικές σχέσεις
IG/@meganfox
Κατάθεση ψυχής από την Μέγκαν Φοξ στο «Pretty Boys Are Poisonous»

Πριν από μια δεκαετία περίπου, είχαμε βαρεθεί να την βλέπουμε στις «φωτογραφίες εξωφύλλου» στα Facebook profile έφηβων και ενήλικων αγοριών. Η Μέγκαν Φοξ αποτελούσε το απόλυτο (και άπιαστο) όνειρο. Και ακόμη το αποτελεί. Μυστηριώδης αλλά και δυναμική, γλυκιά αλλά και σέξι, συνδυάζει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει, πέρα από το ταλέντο της στο μόντελινγκ και την υποκριτική.

Από τις τότε εποχές του Facebook, έχουν αλλάξει πολλά. Τόσο για την ίδια την Μέγκαν Φοξ, όσο και για την ποπ κουλτούρα.
Ωριμότερη, συνειδητοποιημένη και με θέληση να μοιραστεί τις δικές της εμπειρίες, κυκλοφόρησε μόλις την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Pretty Boys Are Poisonous» (Τα όμορφα αγόρια είναι δηλητηριώδη).

Από τον τίτλο και μόνο, καταλαβαίνουμε πως η ίδια πρέπει να έχει πληγωθεί αρκετές φορές από νάρκισσους και από τοξικές, μάταιες ερωτικές σχέσεις. Μερικά από τα αποσπάσματα του βιβλίου έχουν ήδη βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς αναφέρονται σε μία αποβολή της Φοξ. Αναφερόμενη σε έναν υπέρηχο που είχε κάνει στις 10 εβδομάδες κύησής της, λέει χαρακτηριστικά: «θέλω να σου κρατήσω το χέρι / να ακούσω το γέλιο σου» και συνεχίζει «αλλά τώρα / πρέπει να πω / αντίο».

Σε έναν άλλον στίχο αναφέρει πως φαντάζεται ότι κρατάει το μωρό, «καθώς σε ξεσκίζουν από τα μέσα μου. Θα πληρώσω οποιοδήποτε τίμημα», γράφει η Μέγκαν Φοξ. «Πες μου σε παρακαλώ / τι είναι τα λύτρα / για την ψυχή της;».

Τον Μάιο του 2022, ο αρραβωνιαστικός της Μέγκαν Φοξ, Μασίν Γκαν Κέλι, αφιέρωσε το τραγούδι του «Twin Flame» στα Billboard Music Awards, λέγοντας «αυτό είναι για το αγέννητο παιδί μας».

Περισσότερες αναφορές της Μέγκαν Φοξ σε τοξικές σχέσεις

Επιστρέφοντας λίγο ακόμη, σε θέματα που αφορούν κακοποίηση και τοξικές σχέσεις, η Μέγκαν Φοξ σε παλιότερη δήλωσή της, έχει πει ότι η συγγραφή ποιημάτων ήταν η προσπάθειά της να αφαιρέσει την ασθένεια που είχε ριζώσει μέσα της «εξαιτίας της σιωπής μου».

«Έχω περάσει όλη μου τη ζωή κρατώντας τα μυστικά των ανδρών, το σώμα μου πονάει επειδή σηκώνω το βάρος των αμαρτιών τους. Η ελευθερία μου ζει σε αυτές τις σελίδες και ελπίζω ότι τα λόγια μου μπορούν να εμπνεύσουν άλλους να πάρουν πίσω την ευτυχία και την ταυτότητά τους χρησιμοποιώντας τη φωνή τους για να φωτίσουν ό,τι έχει θαφτεί, αλλά δεν έχει ξεχαστεί, στο σκοτάδι. Μερικά από αυτά (που γράφω) είναι κυριολεκτικά, ενώ άλλα είναι αλληγορικά. Ορισμένα ποιήματα περιέχουν ένα στοιχείο τύπου παραμυθιού του Γκριμ και άλλα εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό με τα meme στην ιντερνετική κουλτούρα» είπε πρόσφατα στο People περιγράφοντας τα ποιήματά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.