CELEBRITIES

Αυτός είναι ο λόγος που τα παιδιά των Ρόμπι Γουίλιαμς και Άιντα Φιλντ πετούν πάντα στην οικονομική θέση ενώ οι ίδιοι στην business


Μάγκυ Πετροπούλου

18 Νοεμβρίου 2023

Αυτός είναι ο λόγος που τα παιδιά των Ρόμπι Γουίλιαμς και Άιντα Φιλντ πετούν πάντα στην οικονομική θέση ενώ οι ίδιοι στην business
instagram
Θα συμφωνήσεις σίγουρα μαζί τους

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς (αχ) και η Άιντα Φιλντ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην παγκόσμια showbiz.

Αυτό φαίνεται κάθε φορά που τους βλέπουμε να ποζάρουν στις φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί, να ανεβάζουν βιντεάκια στα social media από την καθημερινότητά τους και να αποκαλύπτουν πράγματα για την προσωπική τους ζωή σε συνεντεύξεις τους.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2010 και είναι γονείς της 11χρονης Τέντι, του 9χρονου Τσάρλι, της 5χρονης Κόκο και του τρίχρονου Μπο.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Αμερικανίδα ηθοποιός, ανάμεσα στα άλλα, τόνισε έναν αυστηρό κανόνα που ακολουθούν πιστά και αφορά στα παιδιά τους και συγκεκριμένα περίεγραψε τι συμβαίνει όταν ταξιδεύουν όλοι μαζί.

Τι κάνουν δηλαδή; Οι δυο τους επιλέγουν τη business class, ενώ τα τέσσερα παιδιά τους ταξιδεύουν στην οικονομική θέση (ναι, προφανώς θα βρίσκεται εκεί και η νταντά τους για να φροντίζει για την ασφάλειά τους και να μην τους λείψει τίποτα, ιδιαίτερα στα μικρότερα).

Συγκεκριμένα όπως είπε στους Sunday Times θέλουν να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους και να μάθουν πολύ καλά πως η πρώτη θέση είναι ένα προνόμιο που δεν το έχουν κερδίσει και δεν θα καθίσουν εκεί μέχρι να μπορέσουν να πληρώσουν οι ίδιοι γι' αυτό.

«Τα παιδιά μου ταξιδεύουν στην οικονομική θέση όποτε πετάμε. Εγώ στρίβω αριστερά και εκείνα στρίβουν δεξιά. Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον να μεγαλώνουμε κακομαθημένα παιδιά. Τα παιδιά μου θα ξέρουν ότι η οικονομική θέση είναι το σημείο όπου θα κάθονται σε ένα αεροπλάνο μέχρι να μπορέσουν να πληρώσουν για να μπουν σε ένα διαφορετικό μέρος του αεροπλάνου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.