CELEBRITIES

Η Τζούλια Ρόμπερτς αποκαλύπτει το σκοτεινό τέλος του «Pretty Woman» 33 χρόνια μετά την προβολή του


Μάγκυ Πετροπούλου

3 Δεκεμβρίου 2023

Η Τζούλια Ρόμπερτς αποκαλύπτει το σκοτεινό τέλος του «Pretty Woman» 33 χρόνια μετά την προβολή του
instagram
Ποιο θα ήταν το φινάλε της πιο αγαπημένης ρομαντικής κομεντί όλων των εποχών;

Σίγουρα το έχεις δει αμέτρητες φορές και σίγουρα αποτελεί τον ορισμό της ρομαντικής κομεντί, αυτής που μας κάνει να ονειρεύομαστε και να περιμένουμε την αληθινή αγάπη -αν την έχεις ήδη βρει, χίλια μπράβο μέσα από την καρδιά μου.

Αναφέρομαι φυσικά στο «Pretty Woman», την ταινία του 1990 που έσπασε κάθε ρεκόρ στο Box Office των ΗΠΑ και έκανε την Τζούλια Ρόμπερτς την Νο1 αγαπημένη σταρ.

Jenny.Gr
imdb

Έπαιζε την Βίβιαν, που λόγω ανέχειας οδηγήθηκε στο πεζοδρόμιο και την πορνεία και κάπου εκεί συνάντησε τον όμορφο πρίγκιπα -τον Ρίτσαρντ Γκιρ ντε- ο οποίος την ερωτεύτηκε τρελά.

Ναι, πρόκειται για ένα κινηματογραφικό παραμύθι που όμως λίγο έλειψε να είχε άλλο φινάλε, πολύ πιο σκοτεινό και σκληρό. Και μάλιστα έπρεπε να περάσουν 33 χρόνια για να το μάθουμε.

3.000 δολάρια, το τίμημα για να μείνει η Βίβιαν με τον Έντουαρντ

Η Τζούλια Ρόμπερτς σε πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή, «Graham Norton Show» αποκάλυψε πως τα αρχικά σχέδια της παραγωγής που ήταν τελείως διαφορετικά με αυτά που τελικά όλοι μας παρακολουθήσαμε.

«Θα ήταν μια πολύ πιο σκοτεινή ταινία με τίτλο 3.000 δολάρια, το τίμημα για να μείνει η Βίβιαν με τον Έντουαρντ. Η Βίβιαν ήταν ναρκομανής και η ταινία τελείωνε με εκείνον να την αφήνει σε έναν παράδρομο, να της πετάει τα χρήματα και να φεύγει», ήταν η ατάκα της ηθοποιού.

Τα πράγματα όμως ευτυχώς πήραν διαφορετικό δρόμο, αφού το σενάριο της ταινίας και ο μοναδικός παραγωγός της κατέληξαν στην Disney.

«Αναρωτιόμουν τι θα το κάνουν, κινούμενα σχέδια; Τότε ζήτησε να με δει ο σκηνοθέτης, Γκάρι Μάρσαλ και άλλαξαν εντελώς γνώμη για όλα. Έγινε κάτι περισσότερο στα μέτρα μου. Ευτυχώς που το "3.000" δεν έγινε ποτέ. Ούτε τότε θα μπορούσα να το είχα κάνει, ούτε τώρα», τόνισε. .

Επίσης μεταξύ άλλων δήλωσε: «Πήρα τον ρόλο σε εκείνη την ταινία και ένιωσα πολύ περήφανη, αλλά όταν η εταιρεία παραγωγής κατέρρευσε και η ταινία εξαφανίστηκε. Ήμουν συντετριμμένη».

Τελικά όλα πήγαν καλά και οι δυο τους είχαν εξαιρετική χημεία -να μην μιλήσω για τη μουσική της ταινίας που είναι απλά φανταστική και την ακούω μέχρι και σήμερα.

Δες παρακάτω και την υπέροχη σκηνή που ψωνίζει με την κακιασμένη πωλήτρια:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.