CELEBRITIES

Φλόρενς Πιου: Πέταξαν αντικείμενο στο πρόσωπό της και πονέσαμε μέχρι και εμείς


JTeam

4 Δεκεμβρίου 2023

Φλόρενς Πιου: Πέταξαν αντικείμενο στο πρόσωπό της και πονέσαμε μέχρι και εμείς
Splash News
Oι επιθέσεις με αντικείμενα σε celebrities δυστυχώς συνεχίζονται και επόμενο θύμα ήταν η Φλόρενς Πιου

Το έχουμε δει να συμβαίνει ξανά και ξανά. Ορισμένοι θεατές, θεωρούν πως είναι αστείο να πετάς αντικείμενα στο πρόσωπο ενός celebrity. Από μπουκάλια, μικρόφωνα, κινητά. Ένα σωρό ακόμη αντικείμενα εκτοξεύονται συχνά-πυκνά από το κοινό, με σκοπό να προσγειωθούν στο πρόσωπο κάποιου άτυχου celebrity που βρίσκεται επί σκηνής.

Αυτή τη φορά το θύμα ήταν η Φλόρενς Πιου, η οποία δέχτηκε αντικείμενο στο πρόσωπο της, από άγνωστο, κατά της εμφάνισης της, στο CCXP 2023 της Βραζιλίας. Συγκεκριμένα, Φλόρενς Πιου, Τιμοτέ Σαλαμέ, Όστιν Μπάτλερ και Ζεντάγια βρέθηκαν εχθές στο Σάο Πάολο, για την προώθηση της ταινίας «Dune: Part Two» -ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά, ειδικά για την Φλόρενς.


Όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο, την ώρα που ο σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί ποζάρουν στην σκηνή, κάποιος από το κοινό πέταξε ένα αντικείμενο με στόχο το πρόσωπο της Πιου. Το άγνωστο μέχρι στιγμής αντικείμενο, βρήκε την ηθοποιό πάνω από το φρύδι της, και η αντίδραση της ήταν αρκετή για να νιώσουμε και εμείς τον πόνο. Η ίδια εξεπλάγην δυσάρεστα, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Για καλή της τύχη, ούτε μάτωσε, όπως έχουμε δει σε αντίστοιχα περιστατικά. Δεν παύει όμως να πόνεσε τρομερά, και δεν το έκρυψε.


Η δυσάρεστη έκπληξη είναι αποτυπωμένη και στα πρόσωπα των υπόλοιπων ηθοποιών, οι οποίοι μόλις συνειδητοποίησαν τι συνέβη, ρώτησαν την ίδια αν είναι καλά. Περιττό να πούμε, πως η ηθοποιός θα μπορούσε ακόμη και να είχε χάσει και το μάτι της, αν τα πράγματα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά.

Τόσο τα media, όσο και το Twitter, καταδικάσει τέτοια συμβάντα, τα οποία δυστυχώς γίνονται όλο και συχνότερα τους τελευταίους μήνες. Να σημειωθεί πως τον Ιούλιο ο Harry Styles χτυπήθηκε επίσης από ένα αντικείμενο που εκτοξεύτηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας του στη Βιέννη. Ενώ και η Αντέλ ασχολήθηκε με το θέμα τον περασμένο Ιούλιο σε μία από τις συναυλίες της στο Λας Βέγκας. Πολύ άσχημο τραυματισμό, είχε και η Μπίμπι Ρέξα από κινητό που πέταξε άγνωστος σε συναυλία της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ράμματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.