CELEBRITIES

Η Αντέλ μίλησε για τη νέα της ζωή στο Λος Άντζελες - Ο λόγος που δεν θέλει να επιστρέψει στο Λονδίνο


JTeam

11 Δεκεμβρίου 2023

Η Αντέλ μίλησε για τη νέα της ζωή στο Λος Άντζελες - Ο λόγος που δεν θέλει να επιστρέψει στο Λονδίνο
IG @adele
Καλό το βόρειο Λονδίνο για την Αντέλ, αλλά σαν το ΛΑ δεν έχει

Εμείς πάντως την καταλαβαίνουμε. Η Αντέλ σε πρόσφατη συνέντευξη της, μίλησε για τη νέα ζωή και την καθημερινότητα της στο Λος Άντζελες. Τι και αν η ίδια μεγάλωσε και έζησε στο Βόρειο Λονδίνο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην περιοδεία της, και στο Λας Βέγκας, ενώ μόνιμη βάση της, είναι το ηλιόλουστο ΛΑ.

Μιλώντας στο Hollywood Reporter, η διάσημη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην κατάθλιψη, την ψυχική της υγεία, αλλά και σε όσα την βοηθούν να παραμένει σε ισορροπία. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, η εποχιακή κατάθλιψη είναι ένα ζήτημα, το οποίο την απασχολεί εδώ και χρόνια. Η εποχιακή κατάθλιψη ή εποχιακή συναισθηματική διαταραχή (Sad) είναι ένας τύπος κατάθλιψης που έρχεται και φεύγει με εποχικό μοτίβο, συχνότερα το χειμώνα. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν πεσμένη διάθεση, ακραία κόπωση και αποφυγή κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Jenny.Gr
Getty Images


Η Βρετανίδα σταρ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τότεναμ του βόρειου Λονδίνου, αλλά το 2016, πήρε την απόφαση να ζήσει μόνιμα στο Λος Άντζελες, και πέρσι αγόρασε στην περιοχή του Χόλιγουντ μια έπαυλη αξίας περίπου 58 εκατομμυρίων δολαρίων. Και όλα αυτά, εξαιτίας του καιρού που επικρατεί στην Καλιφόρνια.

«Πάσχω από πολύ άσχημη εποχιακή κατάθλιψη, οπότε ο καιρός εδώ στο ΛΑ, μου κάνει καλό. Είναι παράξενο μερικές φορές, γιατί είμαι πολύ Βρετανίδα» είπε η Αντέλ. «Το λατρεύω το Λος Άντζελες. Είναι ακόμα μερικές φορές παράξενο, αλλά μου αρέσει γιατί μένω μόνη μου, κάτι που ακούγεται περίεργο», πρόσθεσε.

Jenny.Gr


Να σημειωθεί πως το Λος Άντζελες έχει κατά μέσο όρο περίπου 263 ηλιόλουστες ημέρες το χρόνο. Συζητώντας για το πώς αισθάνεται όταν τραγουδάει το πρώτο της single «Hometown Glory», ένα αφιέρωμα στο Λονδίνο και στην πόλη που μεγάλωσε, δήλωσε πως «με επηρεάζει πολύ συναισθηματικά. Μου λείπει πραγματικά το Λονδίνο, αλλά μου λείπει το Λονδίνο από την εποχή πριν συμβούν όλα αυτά στη ζωή μου. Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες, όταν έγραψα αυτό το τραγούδι. Και δεν νομίζω ότι το γνωρίζουν όλοι, αλλά το έγραψα την επομένη μέρα μετά από την πρώτη διαμαρτυρία που έδωσα το "παρών". Ήμασταν ενοχλημένοι με τον Τόνι Μπλερ επειδή πήγαινε για πόλεμο με το Ιράκ. Η πορεία με έκανε να νιώθω τόσο δυνατή».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.