CELEBRITIES

Διάσημες celebrities αποκαλύπτουν ποιο είναι το signature άρωμα τους


Τόνια Τζάφερη

8 Δεκεμβρίου 2023

Διάσημες celebrities αποκαλύπτουν ποιο είναι το signature άρωμα τους
IG @rosiehw
Αν αναρωτιέσαι πως μυρίζουν μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο, σου έχουμε την απάντηση

Yπάρχει ένα μυστήριο γύρω από τους celebrities, και ένα από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρούσαμε αν ποτέ τους πλησιάζαμε, είναι η μυρωδιά τους. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, το κοινό διακαώς επιθυμεί να μαθαίνει μυρωδιές και αγαπημένα αρώματα, τα οποία έχουν στιγματίσει διάσημες γυναίκες.

Και μπορεί το άρωμα να είναι μια προσωπική υπόθεση, ωστόσο αρκετές είναι εκείνες που έχουν αποκαλύψει το άρωμα τους, ή έστω μερικά από τα signature αρώματα τους, τα οποία δεν λείπουν ποτέ από το boudoir τους.

Αντέλ - Hypnotic Poison, Dior

Jenny.Gr
Instagram @adele

Θα ξεκινήσω με την Αντέλ, η οποία ναι μεν μας εξέπληξε, αλλά από την άλλη έχει επιλέξει ένα παλιό και διαχρονικό άρωμα, το οποίο αν το γνωρίζεις, καταλαβαίνεις πως της ταιριάζει απόλυτα. Πρόκειται για το Hypnotic Poison του Dior, ένα από τα διασημότερα αρώματα, το οποίο θεωρείται μεθυστικό και έντονο. Βάση του είναι η βανίλια και το κεχριμπάρι, ενώ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε κάποιο άλλο άρωμα, τόσο κοντά στην προσωπικότητα της ερμηνεύτριας. Όπως η ίδια έχει δηλώσει, πρόκειται για ένα άρωμα που δεν αλλάζει, αφού το έχει αγαπήσει από την εφηβεία της και το επιλέγει μέχρι και σήμερα.

Αντζελίνα Τζολί - «1969» Histoires de Parfums

Jenny.Gr
Splash News

Εδώ πάμε σε μια πιο ιδιαίτερη περίπτωση, και σίγουρα όχι τόσο συνηθισμένη. Σύμφωνα με την Αντζελίνα Τζολί, ένα από τα αγαπημένα της αρώματα είναι το «1969» της Histoires de Parfums. Βασικές νότες του, είναι το ροδάκινο, ο καφές, ενώ περιέχει επίσης κάρδαμο, μαύρη σοκολάτα και γαρύφαλλο. Ένα πραγματικά ιδιαίτερο άρωμα, unisex και με ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Τζολί.

Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι - Gypsy Water, Byredo

Jenny.Gr
@rosiehw

Αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των ημερών και απασχολεί τόσο με την καριέρα της, τα επιχειρηματικά της εγχειρήματα, αλλά και με τις iconic φωτογραφήσεις της. Για τη Ρόζι Χάντινγκτον, το άρωμα που έχει ξεχωρίσει, είναι αυτό της Byredo, και συγκεκριμένα το Gypsy Water. Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει στην πλατφόρμα της, Rose Inc, αυτό το ξυλώδες άρωμα, είναι το «απόλυτο άρωμα όλων των εποχών». Ανάμεσα στα αγαπημένα της, είχε ξεχωρίσει και το «Lime Basil & Mandarin» της Jo Malone, για τις ημέρες που χρειάζεται «λίγη ζεστασιά».

Ναόμπι Κάμπελ - Dior Diorissimo

Jenny.Gr
Splash News

Προχωράμε στην Ναόμι Κάμπελ, με μια επιλογή «από τα παλιά». Επίσης ένα από τα διασημότερα, αλλά κάπως «βαριά και ξεπερασμένα» αρώματα θα λέγαμε. Ένα supermodel όπως η Ναόμπι Κάμπελ, μυρίζει εδώ και χρόνια όπως το άρωμα «Dior Diorissimo». «Αγαπώ τα λουλουδάτα αρώματα που μένουν και το Dior Diorissimo είναι ένα από αυτά», είχε δηλώσει η Κάμπελ, για την προτίμηση της στο κλασικό αυτό άρωμα, το οποίο είχε ξεχωρίσει και στα Fragrance Foundation Awards του 2018.

Έμα Στόουν - Les Exclusifs de Chanel Gardénia Chanel

Jenny.Gr
Instagram/@emma stone

Για το τέλος έχουμε ένα πραγματικά δροσερό, ανάλαφρο και καλοκαιρινό άρωμα, το οποίο έχει ως βάση του τα άνθη πορτοκαλιάς, τη γαρδένια και την τουμπερόζα. Αν αγαπάς τα φρέσκα και απαλά αρώματα, σίγουρα θα το εκτιμήσεις, όπως και η Έμα Στόουν. Ένα άρωμα που μπορεί να αντιπροσωπεύει ιδανικά την προσωπικότητα της, και την παρουσία της.

Πάρε ιδέες παρακάτω, για να βρεις το ιδανικό άρωμα των Χριστουγέννων:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.