CELEBRITIES

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φτιάχνει την τηλεόραση μόνο με το μποξεράκι του και η Βικτόρια τον φωτογραφίζει


Μάγκυ Πετροπούλου

16 Δεκεμβρίου 2023

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φτιάχνει την τηλεόραση μόνο με το μποξεράκι του και η Βικτόρια τον φωτογραφίζει
Instagram
Το hot ενσταντανέ που μοιράστηκε στα social media η σχεδιάστρια μόδας

Η αλήθεια είναι πως η Βικτόρια, αγαπάει και θαυμάζει πολύ τον σύζυγό της, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Αυτό το έχουμε καταλάβει όλοι πολύ καλά από όλα όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της, τόσο στην κάμερα, όσα και στα περιοδικά και τα sites αλλά και από ττις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αρκετά συχνά η σχεδιάστρια μόδας δημοσιεύει φωτογραφίες του Ντέιβιντ την ώρα που κάνει γυμναστική, κολυμπάει, φοράει μόνο το εσώρουχό του κτλ., προσφέροντας έτσι -άθελά της ή και όχι- το ωραιότερο δώρο σε όλο το γυναικείο κοινό που την ακολουθεί φανατικά και σχολιάζει με ευλάβεια τις δημοσιεύσεις της.

Αυτό έκανε και αυτή τη φορά, ανεβάζοντας ένα ενσταντανέ του πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος φοράει μόνο το μποξεράκι του και προσπαθεί να φτιάξει την τηλεόρασή τους, ξαπλωμένος στο πάτωμα -Μα πες μου, πόσο ακόμα καλύτερο μπορεί να γίνει;

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε:

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήρθε ο ηλεκτρολόγος να φτιάξει την τηλεόραση..... Παρακαλώ!».

Εννοείται πως τα likes και τα comments έπεσαν βροχή με τις followers να ζητούν επίμονα από την Βικτόρια να το καθιερώσει και να ανεβάζει κάθε εβδομάδα, όλες τις hot στιγμές του Ντέιβιντ.

Για να δούμε... Θα το κάνει;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.