CELEBRITIES

Βασίλης Καρράς: Πέθανε ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής – Η ζωή του και η μεγάλη καριέρα του


JTeam

24 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Καρράς: Πέθανε ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής – Η ζωή του και η μεγάλη καριέρα του
@eurokinissi
Πέθανε ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς. Ο Βασίλης Καρράς «έφυγε» λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, όπου έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1953 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Είχε δύο αδέρφια, τον Δαμιανό και την Αναστασία. Όταν ήταν 10 χρόνων μετακόμισε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Το 1969, σε ηλικία 16 χρονών, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων. Επίσης, είχε εργασθεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη.

Jenny.Gr

Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι δίσκοι του έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι. Η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος «Μ' έχεις Κάνει Αλήτη», που σημείωσε πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή.

Βασίλης Καρράς: Σπουδαίες συνεργασίες

Κατά το παρελθόν είχε συνεργαστεί με γνωστούς συνθέτες και στιχουργούς, όπως ο Δημήτρης Ρακιτζής Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Αλέκος Χρυσοβέργης και ο Σπύρος Γιατράς, η Εύη Δρούτσα, ο Πάνος Φαλάρας, ο Χρήστος Δάντης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Χρήστος Νικολόπουλος και πολλοί άλλοι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.