CELEBRITIES

Ο Άντονι Χόπκινς γιορτάζει 48 χρόνια νηφαλιότητας: «Δεν ζηλεύω που διασκεδάζετε εκεί έξω»


Μάγκυ Πετροπούλου

31 Δεκεμβρίου 2023

Ο Άντονι Χόπκινς γιορτάζει 48 χρόνια νηφαλιότητας: «Δεν ζηλεύω που διασκεδάζετε εκεί έξω»
Instagram
Όσα δήλωσε σε ένα βίντεο που ανέβασε στα social media

Ο φανταστικός και υπερταλαντούχος ηθοποιός, Άντονι Χόπκινς, το τελευταίο διάστημα είναι φουλ ενεργός στα social media. Και αυτό φυσικά είναι κάτι που μου αρέσει πολύ.

Αυτή τη φορά ο ίδιος θέλησε με ένα βιντεάκι να στείλει τις ευχές του σε όσους τον ακολουθούν στο Instagram, για το νέο έτος.

Δεν έμεινε όμως εκεί, αυτό θεωρώ πως ήταν η αφορμή που έψαχνε για να περάσει στο... ψητό.

Και ποιο ήταν αυτό; Το μήνυμα -συμβουλή σε όλους όσους αγαπούν το αλκοόλ και πίνουν πολύ και παράλληλα την αποκάλυψη πως εδώ και 48 χρόνια είναι νηφάλιος.

«Γεια σας. Ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους σας. Όλοι εσείς γλεντζέδες και οι πότες διασκεδάζετε. Υπέροχα. Ευτυχισμένο το νέο έτος, περάστε υπέροχα. Αν έχετε hangover, θυμηθείτε με. Σαν σήμερα πριν από 48 χρόνια, σταμάτησα το αλκοόλ. Πήρα βοήθεια γι’ αυτό και η ζωή μου άλλαξε. Δεν ζηλεύω που διασκεδάζετε εκεί έξω», είπε και κατόπιν έδωσε κουράγιο σε όλους όσους παλεύουν με τον εθισμό τους στο αλκοόλ να ζητήσουν βοήθεια.

Δες το βίντεο του Άντονι Χόπκινς

Τα προβλήματα με το αλκοόλ


Ο ηθοποιός το 2020 είχε δηλώσει στους New York Times: «Σκέφτηκα "λοιπόν, πρέπει να το σταματήσω αυτό γιατί είτε θα σκοτώσω κάποιον είτε τον εαυτό μου". Η ζωή μου, από εκείνη τη στιγμή, πήρε νέο νόημα».

Το 2021 μάλιστα αποκάλυψε στο Sunday Times Magazine ότι «οι Ανώνυμοι Αλκοολικοί τον είχαν σώσει», τονίζοντας χαρακτηριστκά: «Δεν έχω πιει από τότε και ούτε έχω αισθανθεί την ανάγκη να το κάνω. Όταν ζήτησα βοήθεια και συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν μόνος, ότι υπήρχαν χιλιάδες άνθρωποι σαν εμένα, όλοι οι φόβοι μου άρχισαν να διαλύονται».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.