CELEBRITIES

Χρυσές Σφαίρες 2024: Η Τέιλορ Σουίφτ δεν χάρηκε καθόλου με το αστειάκι του παρουσιαστή για τη σχέση της


JTeam

8 Ιανουαρίου 2024

Χρυσές Σφαίρες 2024: Η Τέιλορ Σουίφτ δεν χάρηκε καθόλου με το αστειάκι του παρουσιαστή για τη σχέση της
Steve Granitz / Getty Images
Oι Χρυσές Σφαίρες πέρα από λάμψη και επιτυχίες, είχαν και άβολες στιγμές

Δεν ξέρουμε αν η Τέιλορ Σουίφτ πέρασε και πολύ καλά στις φετινές Χρυσές Σφαίρες. Σίγουρα πάντως έναν εκνευρισμό τον είχε και όχι άδικα. Η διάσημη και άκρως επιτυχημένη τραγουδίστρια, βρέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες καθώς η ταινία της σχετικά με την περιοδεία της «Eras Tour» κατάφερε να σημειώσει τεράστια επιτυχία και να είναι ανάμεσα στις υποψήφιες για βραβείο.

Και παρά το γεγονός πως δεν έφυγε με κάποια Χρυσή Σφαίρα στα χέρια, κράτησε ένα αρκετά κακόγουστο σχόλιο για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον παίκτη του NFL, Τράβις Κέλσι. Το σχόλιο αυτό ήρθε από τον παρουσιαστής της βραδιάς Τζο Κόι, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις Χρυσές Σφαίρες και το NFL; Στις Χρυσές Σφαίρες, έχουμε λιγότερα πλάνα της κάμερας με την Τέιλορ Σουίφτ». Αμέσως μία κάμερα έδειξε την τραγουδίστρια, η οποία όπως φάνηκε και στην έκφρασή της, δεν βρήκε την ατάκα του παρουσιαστή αστεία. Συγκεκριμένα όπως διακρίνεται δάγκωσε τα χείλη της, ήπιε μια γουλιά από το ποτό της και κοίταξε αλλού.


Όσο για τον σύντροφο της Τέιλορ Σουίφτ, παρότι βρισκόταν στο Λος Άντζελες, δεν παρευρέθηκε στα βραβεία καθώς η ομάδα του, Kansas City Chiefs, είχε αγώνα. Σύμφωνα με πηγές του PageSix, o Τράβις Κέλσι εξαρχής δεν σκόπευε να τη συνοδεύσει καθώς είναι απασχολημένος με την προετοιμασία για τα πλέι οφ. Χαρακτηριστικά οι πηγές ανέφεραν πως «θα πάει πίσω στο Κάνσας Σίτι με την ομάδα του αμέσως μετά το παιχνίδι».

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Time τον Δεκέμβριο, η Τέιλορ Σουίφτ είχε αναφερθεί σχετικά με την προσοχή που έχει λάβει από τα Μέσα όταν βρίσκεται στους αγώνες του. «Δεν ξέρω πώς ξέρουν σε ποια σουίτα βρίσκομαι. Υπάρχει μια κάμερα, περίπου μισό μίλι μακριά και δεν ξέρεις πού είναι και δεν έχεις ιδέα πότε η κάμερα σε δείχνει, οπότε δεν ξέρω αν με δείχνουν 17 φορές ή μία», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. Μάλιστα τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή. «Είμαι απλώς εκεί για να υποστηρίξω τον Τράβις», κατέληξε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.