CELEBRITIES

Τζίτζι Χαντίντ - Μπράντλεϊ Κούπερ: Mετα τις Χρυσές Σφαίρες πήγαν για δείπνο μαζί με την μητέρα του ηθοποιού


JTeam

10 Ιανουαρίου 2024

Τζίτζι Χαντίντ - Μπράντλεϊ Κούπερ: Mετα τις Χρυσές Σφαίρες πήγαν για δείπνο μαζί με την μητέρα του ηθοποιού
Splash News
Μάλλον, μόλις έγινε το επόμενο βήμα στη σχέση Τζίτζι Χαντίντ - Μπράντλεϊ Κούπερ

Η βραδιά των Χρυσών Σφαιρών 2024 ήταν μεγάλη, λαμπερή και ιστορική. Ωστόσο, κάποιοι επέλεξαν να την γιορτάσουν πιο ήρεμα, με λίγους και καλούς ανθρώπους. Και όταν λέμε «κάποιοι», αναφερόμαστε στην Τζίτζι Χαντίντ και τον Μπράντλεϊ Κούπερ, οι οποίοι δεν επέλεξαν κάποιο after party μετά την τελετή απονομής των βραβείων, αλλά ένα χαλαρό δείπνο μαζί με την μητέρα του διάσημου ηθοποιού.


Οι τρεις τους επέλεξαν ένα από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια του Χόλιγουντ, αυτό του Giorgio Baldi και με μονόχρωμα, μαύρα outfits, έφτασαν όσο πιο διακριτικά γίνεται, προκειμένου να απολαύσουν ένα ήρεμο δείπνο και να συζητήσουν. Να σημειωθεί πως πρώτη έφτασε η Χαντίντ, η οποία τους περίμενε στους εστιατόριο με τον Μπράντλεϊ και την μητέρα του Γκλόρια Καμπάνο, να φτάνουν λίγο αργότερα.

Jenny.Gr
Splash News


Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκαν η Τζίτζι Χαντίντ με την μητέρα του συντρόφου της. Η Γκλόρια φαίνεται να υποστηρίζει με κάθε ευκαιρία το διάσημο μοντέλο, αφού και τον Νοέμβριο του 2023, η μητέρα του Κούπερ είχε επισκεφθεί μπουτίκ «Guest in Residence» (η οποία ανήκει στην Χαντίντ) στη Νέα Υόρκη.


Όσο για τον Μπράντλεϊ και την Τζίτζι, η πρώτη τους εμφάνιση έγινε τον Οκτώβριο του 2023, με τον φωτογραφικό φακό να τους είχε εντοπίσει μαζί σε ένα δείπνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.