CELEBRITIES

H Νάταλι Πόρτμαν χώρισε και φόρεσε την δική της εκδοχή του «revenge dress»


JTeam

12 Ιανουαρίου 2024

H Νάταλι Πόρτμαν χώρισε και φόρεσε την δική της εκδοχή του «revenge dress»
Splash News
Δυο εμφανίσεις της Νάταλι Πόρτμαν με «revenge dress» ατμόσφαιρα

Μπορεί τίποτα να μην έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ακόμη, ωστόσο οι πράξεις, οι εμφανίσεις, και τα σύνολα μιλούν από μόνα τους. Η Νάταλι Πόρτμαν κάνει την επάνοδο της, και μάλιστα πιο δυναμική και σέξι από ποτέ. Μετά τα δημοσιεύματα περί απιστίας του συντρόφου της, η διάσημη ηθοποιός φαίνεται πως έχει επιλέξει να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους και να αφοσιωθεί στον εαυτό της, την καριέρα της, και την εμφάνιση της.

Να σημειωθεί πως το περασμένο καλοκαίρι, το γαλλικό περιοδικό «Voici» ισχυριζόταν ότι ο Γάλλος χορογράφος είχε απατήσει την ηθοποιό με μια 25χρονη ακτιβίστρια για το κλίμα. Αν και κανείς δεν πήρε θέση, η Πόρτμαν έχει ήδη αφαιρέσει την βέρα από το χέρι της, έχει εμφανιστεί σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις και τελετές απονομής βραβείων μόνη της, ενώ παράλληλα δήλωσε πως πλέον ζει με τα δυο της παιδιά στο Παρίσι, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στον σύζυγό της, τον Μπέντζαμιν Μίλιπεντ.


Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας «Black Swan» όπου ο Μπέντζαμιν είχε αναλάβει τις χορογραφίες. Το 2012 αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και παντρεύτηκαν.

Ωστόσο τον περασμένο Ιούλιο ήρθαν τα πρώτα δημοσιεύματα περί απιστίας του χορογράφου, ενώ έναν μήνα αργότερα κοντινές πηγές του ζευγαριού δήλωσαν πως έχουν ήδη χωρίσει. Κανείς από τους εκπροσώπους τους όμως, δεν έκανε επίσημη ανακοίνωση.

Αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις της Πόρτμαν πάντως, έχει επιλέξει και στις δυο δημόσιες εμφανίσεις, ένα μαύρο και σέξι φόρεμα, παραπέμποντας σε «revenge dress», και έχει αποχωριστεί τη βέρα της. Και η εμφάνιση της στα 14α Governors Awards, όπως επίσης και στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, έχουν προκαλέσει αίσθηση.

Jenny.Gr
Splash News

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.