CELEBRITIES

Ντούα Λίπα: Μόλις έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο Κάλουμ Τέρνερ


JTeam

17 Ιανουαρίου 2024

Ντούα Λίπα: Μόλις έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο Κάλουμ Τέρνερ
IG @dualipa
To 2024 ξεκινάει με μια νέα ερωτική ιστορία για την Ντούα Λίπα

Ήταν αρχές Δεκεμβρίου 2023 όταν τα πρώτα δημοσιεύματα περί χωρισμού της Ντούα Λίπα από τον Ρομέν Γαβράς έκαναν την εμφάνιση τους, για να επιβεβαιωθούν λίγο αργότερα από κοντινές πηγές του ζευγαριού. Όλα δείχνουν όμως, πως το 2024 ξεκινάει με μια νέα ερωτική ιστορία για την Ντούα Λίπα και αυτή η ιστορία γράφει το όνομα του 33χρονου ηθοποιού Κάλουμ Τέρνερ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, τα πρώτα δημοσιεύματα για σχέση μεταξύ τους έκαναν την εμφάνιση τους, ενώ εχθές είχαμε και την πρώτη δημόσια εμφάνιση τους. Συγκεκριμένα η Λίπα έφευγε από την εκδήλωση Q&A του Τέρνερ στο Aero Theatre στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, μαζί με την ομάδα της. Λίγο αργότερα συναντήθηκε με τον ηθοποιό για φαγητό.

«Το ζευγάρι έδειχνε ερωτευμένο στο εστιατόριο R+D Kitchen στη Σάντα Μόνικα μαζί με μια ομάδα φίλων», αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα.

Μαζί με την φιλική τους παρέα, ο Τέρνερ και η Λίπα έκατσαν δίπλα ο ένας στον άλλο και έδειχναν να μην νοιάζονται καν για τον κόσμο γύρω τους, απολαμβάνοντας το φαγητό και τα κοκτέιλ τους. Μετά την έξοδο, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από το εστιατόριο μαζί και αν και δεν επέδειξε κάποια προφανή σημάδια τρυφερότητας, δεν προσπάθησε ούτε να κρύψει τη σχέση του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.