CELEBRITIES

Doja Cat: Δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι κακοποιήθηκε σωματικά από τον αδερφό της – Της έσπασε τα δόντια


JTeam

18 Ιανουαρίου 2024

Doja Cat: Δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι κακοποιήθηκε σωματικά από τον αδερφό της – Της έσπασε τα δόντια
Splash News
Τα έγγραφα κατατέθηκαν από τη μητέρα της Doja Cat

Συστηματική σωματική κακοποίηση φέρεται να δέχεται η τραγουδίστρια Doja Cat, από τον μεγαλύτερο αδερφό της, σύμφωνα με νομικά έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Όπως σημειώνει το Page Six, τα έγγραφα που κατατέθηκαν από τη μητέρα της Doja Cat, Ντέμπορα Ελίζαμπεθ Σόϊερ, αναφέρουν ότι ο γιός της, Ραμάν Ντλαμίνι, άσκησε ακραία σωματική βία στη Doja Cat, σε σημείο να της φύγουν τα δόντια.

Η μητέρα της καλλιτέχνιδας υποστηρίζει ότι η Doja χρειάζεται προστασία από τον 30χρονο, αφού της έχει προκαλέσει σοβαρά τραύματα, μώλωπες και κοψίματα. Στην κατάθεσή της, η μητέρα της αναφέρει ότι «ο Ραμάν της έχει επιτεθεί λεκτικά με πολύ εξευτελιστικό και ταπεινωτικό τρόπο», ενώ την έκανε να «να αισθάνεται ανασφαλής και τραυματισμένη». Παράλληλα, ο αδερφός της έκλεψε και κατέστρεψε μερικά από τα προσωπικά αντικείμενά της.

Στα έγγραφα αναφέρεται ότι ο Ραμάν απείλησε τον τελευταίο χρόνο ακόμα και να σκοτώσει την τραγουδίστρια, ενώ στις αρχές Ιανουαρίου σημειώθηκαν έντονα βίαια περιστατικά ανάμεσά τους. Σε αυτό το πλαίσιο, η μητέρα της ράπερ γνωστοποίησε ότι έχουν εκδοθεί προσωρινά περιοριστικά μέτρα κατά του γιου της από το 2017, αλλά πλέον έχουν λήξει.

Το Page Six αναφέρει ότι αίτημα της Ντέμπορα Ελίζαμπεθ Σόϊερ για προσωρινή δικαστική προστασία από τον Ραμάν έγινε δεκτό, ωστόσο η ράπερ δεν έλαβε την ίδια προστασία. Η ίδια πρέπει να υποβάλει ξεχωριστό αίτημα για περιοριστικά μέτρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.