CELEBRITIES

Βενσάν Κασέλ: Η πρώτη και αμήχανη εμφάνιση με την νέα σύντροφο του σε επίδειξη μόδας


JTeam

19 Ιανουαρίου 2024

Βενσάν Κασέλ: Η πρώτη και αμήχανη εμφάνιση με την νέα σύντροφο του σε επίδειξη μόδας
IG @narahbaptista
Βενσάν Κασέλ και Νάρα Μπαπτίστα πήγαν μαζί σε επίδειξη μόδας Γαλλικού οίκου, για την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Alexandre Mattiussi βρέθηκε καλεσμένος ο Βενσάν Κασέλ. Ωστόσο δεν εμφανίστηκε μόνος, αλλά έχοντας στο πλευρό του τη νέα σύντροφο Νάρα. Τι και αν η ίδια είναι κατά 30 χρόνια νεότερη του, φαίνεται πως ταιριάζουν μαζί και η σχέση τους μετράει εδώ και αρκετούς μήνες.

Ο Κασέλ χώρισε τον Απρίλιο του περασμένου έτους, από την πρώην αγαπημένη του Τίνα Κουνάκει, με την οποία είχαν παντρευτεί το 2018. Το πιο εντυπωσιακό στην υπόθεση όμως, είναι η ομοιότητα της νέας του σχέσης, με την πρώην του.

Φτάνοντας στην επίδειξη το ζευγάρι κράτησε χαμηλούς τόνους και πόζαραν μαζί στα φωτογραφικά φλας. Δεν θα τους λέγαμε και ιδιαίτερα άνετους, αλλά είναι λογικό αφού η χθεσινή τους έξοδο, αποτελεί την πρώτη τους κοινή και δημόσια εμφάνιση.

Ποια είναι η Νάρα Μπαπτίστα

H Μπαπτίστα είναι μοντέλο με καταγωγή από τη Βραζιλία και συνεργάζεται με το πρακτορείο «Elite Models LA» στις ΗΠΑ. H καταγωγή της είναι από τη Βραζιλία και την Αυστραλία και μάλιστα είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία «Miss Universe Australia» το 2020. Είναι επίσης μέλος του κινήματος «Black Lives Matter».

Σε συνέντευξη της το 2020 για τον τελικό του «Miss Universe Australia», η Μπαπτίστα σε ερώτηση για το τι θα έκανε με το χρηματικό έπαθλο σε περίπτωση που κέρδιζε, είχε απαντήσει ότι ήθελε να επενδύσει στις σπουδές της και ότι στόχος ήταν να αφοσιωθεί στο κοινωνικό έργο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.