CELEBRITIES

Άσλεϊ Παρκ: Η «Μίντι» του «Emily in Paris» έπαθε σηπτικό σοκ ενώ έκανε διακοπές


Μάγκυ Πετροπούλου

20 Ιανουαρίου 2024

Άσλεϊ Παρκ: Η «Μίντι» του «Emily in Paris» έπαθε σηπτικό σοκ ενώ έκανε διακοπές
Instagram
Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με ανάρτησή της στα social media

Ναι, είμαι σίγουρη πως κι εσύ, όπως κι εγώ εννοείται, μετράμε αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που θα δούμε την τέταρτη σεζόν του αγαπημένου, «Emily in Paris».

Η πρωταγωνίστριά του άλλωστε, Λίλι Κόλινς, έκανε και σχετικό ποστ στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram για την αρχή των γυρισμάτων, γεμάτη ενθουσιασμό, όπως είναι λογικό και επόμενο.

Στον απόηχο των καλών αυτών νέων όμως ήρθε στο φως η επικίνδυνη περιπέτεια υγείας που πέρασε η Άσλεϊ Παρκ, η Μίντι δηλαδή της σειράς.

Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε η ίδια μέσα από τα social media, τονίζοντας πως πέρασε τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς στο νοσοκομείο με σηπτικό σοκ.

«Ενώ έκανα διακοπές τον Δεκέμβριο, αυτό που ξεκίνησε ως αμυγδαλίτιδα εξελίχθηκε σε σοβαρό σηπτικό σοκ, που προκάλεσε λοίμωξη και επηρέασε αρκετά όργανά μου», έγραψε στην ανάρτησή της που βλέπεις παρακάτω.

Και στην πορεία πρόσθεσε: «Είμαι ευγνώμων που η υγεία μου έχει βελτιωθεί παρά τα όσα μας είχαν πει αρχικά» και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή της στο «Emily in Paris», Πολ Φόρμαν, επιβεβαιώνοντας και έτσι τη σχέση τους -κάτι που όλοι συζητούσαν το τελευταίο διάστημα.

«Είμαι ευγνώμων πάνω απ’ όλα στον @peforman που ήταν άνευ όρων στο πλευρό μου κατά τη διάρκεια όλων αυτών. Ηρέμησες τους φόβους μου και με κράτησες σφιχτά μέσα από ασθενοφόρα, στα νοσοκομεία, μια εβδομάδα στη ΜΕΘ, στα επείγοντα περιστατικά, αμέτρητες εξετάσεις και εξετάσεις και ενέσεις, αφόρητο πόνο και τόση σύγχυση, ενώ ήμασταν μόνοι στην άλλη άκρη του κόσμου μακριά από τους γνωστούς μας. Σε αγαπώ, Πολ. Περισσότερο απ’ όσο μπορώ να πω ποτέ», συνέχισε ηθοποιός.

Jenny.Gr
Instagram

Δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της και στους γιατρούς και τις νοσοκόμες και έκλεισε τονίζοντας πως αν και δίσταζε να δημοσιοποιήσει όλο αυτό που πέρασε, ήθελε να δώσει ένα τέλος στις ανησυχίες των θαυμαστών της.

Η ανάρτηση του συντρόφου της

Από την πλευρά του και εκείνος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες, μία από έξοδό τους και μία μέσα από το νοσοκομείο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δίπλα σου, ό,τι κι αν συμβεί».

Η Λίλι Κόλινς, ήταν ανάμεσα στους πολλούς που σχολίασαν την ανάρτηση, αναφέροντας ότι «Μετά βίας μπορούμε να τα δούμε αυτά χωρίς να δακρύσουμε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.