CELEBRITIES

Μαθήματα ζωής από τη Ζιζέλ: «Όταν προσπαθείς να ευχαριστείς τους άλλους δεν θα γίνεις ποτέ αυτό που πραγματικά θες»


Μάγκυ Πετροπούλου

20 Ιανουαρίου 2024

Μαθήματα ζωής από τη Ζιζέλ: «Όταν προσπαθείς να ευχαριστείς τους άλλους δεν θα γίνεις ποτέ αυτό που πραγματικά θες»
Instagram
Στην πιο ώριμη φάση της

Η Ζιζέλ σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το διαζύγιό της με Τομ Μπρέιντι, την επόμενη μέρα στη ζωή τόσο τη δική της, όσο και των παιδιών της και αποκάλυψε γιατί πια δεν την ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου.

«Μερικές φορές πιέζομαι. Ειδικά τώρα που βρίσκονται σε δύο διαφορετικά σπίτια και υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι ανατροφής. Αλλά νιώθω ότι το χρωστάω στα παιδιά μου, να μείνω αληθινή, όπως μου έμαθε η μητέρα μου», δήλωσε στο Harper's Bazaar.

Και κατόπιν αναφέρθηκε στις συμβουλές που τους δίνει: «Ο τρόπος που φτιάχνετε το δωμάτιό σας, ο τρόπος που το οργανώνετε και στρώνετε το κρεβάτι σας είναι ο τρόπος που θα κάνετε τη ζωή σας».

Η αδιαφορία για τη γνώμη του κόσμου

«Δεν μπορώ πραγματικά να ανησυχώ για το τι λένε οι άλλοι για μένα. Αυτά που λένε έτσι κι αλλιώς, δεν είναι δική μου δουλειά. Είναι δουλειά εκείνων που προσπαθούν να δείξουν τη ζωή μου προς τα έξω. Αν είναι να επηρεάζομαι από αυτούς, δεν πρόκειται ποτέ να ζήσω την αληθινή ζωή που θέλω».

Jenny.Gr
Instagram

Επιπλέον εξήγησε πως όταν παλεύει κανείς να γίνει αποδεκτός από τον κόσμο, συνήθως δεν είναι ποτέ αυτό που πραγματικά επιθυμεί: «Όταν προσπαθείς να είσαι εκείνο το άτομο που θέλει πάντα να ευχαριστεί τους άλλους και προσπαθεί να είναι αποδεκτό συνεχώς, τότε δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ αυτό που πραγματικά θες», εξήγησε.

Η αρχή και το τέλος

Η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι έγιναν ζευγάρι το 2007 και σχεδόν δύο χρόνια αργόερα και συγκεριμένα στις 26 Φεβρουαρίου 2009 παντρεύτηκαν.

Το τέλος στην κοινή τους ζωή ήρθε στα τέλη του 2022. Τα δυο τους παιδιά όμως πάντα θα αποτελούν τον συνδετικό τους κρίκο και θα υπερισχύουν των διαφορών που τους έκαναν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS