CELEBRITIES

Η Σάρον Όσμπορν αποκάλυψε πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν έμαθε ότι ο Όζι την απατούσε


JTeam

23 Ιανουαρίου 2024

Η Σάρον Όσμπορν αποκάλυψε πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν έμαθε ότι ο Όζι την απατούσε
Shutterstock
«Πήρα υπερβολική δόση και κλειδώθηκα στην κρεβατοκάμαρα»

Τέλος στη ζωή της προσπάθησε να βάλει η Σάρον Όσμπορν όταν έμαθε για την τετραετή σχέση του συζύγου της, Όζι Όσμπορν. Πίσω το 2016, η Σάρον ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της με την κομμώτρια Μισέλ Πιου, αφού έψαξε τα email του.

«Πάντα, πάντα είχε groupies και ήμουν τόσο συνηθισμένη σε αυτό» σημείωσε στην εκπομπή «Cut The C**p» την περασμένη Κυριακή. «Αλλά όταν γνωρίζεις το όνομα του ατόμου, πού μένει και πού εργάζεται, είναι τελείως διαφορετικό πράγμα, καθώς έχεις επενδύσει συναισθηματικά. Πήρα, δεν ξέρω πόσα χάπια», αποκάλυψε η ίδια.

Συνεχίζοντας, η Σάρον σημείωσε ότι «πήρα υπερβολική δόση και κλειδώθηκα στην κρεβατοκάμαρα. Η καμαριέρα προσπάθησε να μπει για να καθαρίσει το δωμάτιο και με είδε». Μετά από αυτό, έδιωξε τον σύζυγό της από το σπίτι και οι δρόμοι τους χώρισαν, για λίγο. «Είμαι 63 ετών και δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω έτσι... Αποφεύγω να βλέπω φωτογραφίες ή να διαβάζω οτιδήποτε. Ξέρω τι συμβαίνει», θυμάται να σκέφτεται.

Ο Όζι και η Σάρον έχουν μαζί τρία παιδιά και είναι παντρεμένοι από το 1982. Ωστόσο, τον Μάιο του 2016, αποκαλύφθηκε ότι χωρίζουν μετά από 33 χρόνια γάμου, εν μέσω αναφορών ότι είχε τετραετή σχέση με μια κομμώτρια. Μήνες μετά τη συμφιλίωσής τους και την ανανέωση των γαμήλιων όρκων τους, η Σάρον μίλησε για τις προηγούμενες απιστίες του Όζι και τις σχέσεις του σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα The Telegraph. «Δεν υπήρχε μόνο μία γυναίκα - ήταν έξι», είχε αποκαλύψει τότε. «Όταν έμαθα για την κομμώτρια, δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Ο Όζι, από την πλευρά του, σε συνέντευξη που έδωσε το 2020 στο βρετανικό GQ, σημείωσε πως «έχω κάνει αρκετά εξωφρενικά πράγματα στη ζωή μου. Έχω μετανιώσει που απάτησα τη γυναίκα μου. Δεν το κάνω πια», δήλωσε. «Πήρα το reality check μου και είμαι τυχερός που δεν με άφησε. Δεν είμαι περήφανος γι' αυτό. Ήμουν τσαντισμένος με τον εαυτό μου. Αλλά της ράγισα την καρδιά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.