CELEBRITIES

Ο Κάνιε Γουέστ απαγόρευσε στην Μπιάνκα Σένσορι να χρησιμοποιεί social media και η χειριστικότητα δεν έχει τέλος


JTeam

29 Ιανουαρίου 2024

Ο Κάνιε Γουέστ απαγόρευσε στην Μπιάνκα Σένσορι να χρησιμοποιεί social media και η χειριστικότητα δεν έχει τέλος
Splash News
Ένα ακόμη δημοσίευμα της Daily Mail με αναφορά στην τοξική και προβληματική συμπεριφορά του Γουέστ

Είναι σίγουρο πως κάτι πάει λάθος με την συμπεριφορά του Κάνιε Γουέστ. Ίσως αυτές οι τάσεις υπήρχαν μέσα του για χρόνια, αλλά πλέον δεν είναι διαχειρίσιμες. Πέρα από το γεγονός πως κατέστρεψε μια τεράστια περιουσία και καριέρα μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Adidas, εξαιτίας των αντισημιτικών σχολίων και πέρα των πολλών περιστατικών παραφροσύνης, έρχεται και η χειριστικότητα στη σχέση του.

Σύμφωνα με κοντινές πηγές του ζευγαριού, ο Κάνιε απομονώνει την σύντροφο του ακόμη περισσότερο, τόσο από τις παρέες της, όσο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και όλα αυτά με την πρόφαση ότι θέλει να την προστατεύει. Πιο αναλυτικά, πρόσωπα από το περιβάλλον της Μπιάνκα Σένσορι προσπάθησαν να επέμβουν από την αρχή της σχέσης τους, και να της δείξουν πως ο ράπερ δεν είναι αυτό που ακριβώς έχει στο μυαλό της.

Μάταια όμως. Ο Κάνιε φαίνεται ότι κατόρθωσε να την επηρεάσει ως προς τη στάση της απέναντι στα social media. «Η Μπιάνκα είχε πάντα προφίλ στα social media και ήταν ενεργή σε αυτά μέχρι που παντρεύτηκε τον Κάνιε», δήλωσε πηγή αποκλειστικά στη Daily Mail.

Jenny.Gr

«Ο Κάνιε δεν θέλει η Μπιάνκα να έχει social media γιατί πιστεύει ότι θα πληγωθεί αν θα διαβάσει τα άσχημα πράγματα που λένε οι άνθρωποι. Την έπεισε ότι, αφού είναι σταρ τώρα, πρέπει να συντηρεί ένα μυστήριο και είναι ανατριχιαστικό για όσους τη γνωρίζουν καθώς όλο αυτό φαίνεται σαν μια ακόμα μορφή ελέγχου», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Η ειρωνεία όπως σχολιάζουν οι φίλοι της Σένσορι, είναι πως ο ράπερ δημοσιεύει προκλητικές και γυμνές φωτογραφίες της, στο δικό του προφίλ στο Instagram την ώρα που ισχυρίζεται ότι χρειάζεται προστασία. «Την προβάλλει συνέχεια γυμνή στο δικό του προφίλ για να είναι σε θέση να ελέγχει τι θα βγαίνει προς τα έξω. Είναι ανησυχητικό και αποκλείοντάς την από τον κόσμο, την κάνει να απομονώνεται ολοένα και περισσότερο».

Jenny.Gr
Getty

Μάλιστα, οι φίλοι της Σένσορι δεν κρύβουν την έκπληξή τους που εκείνη κάνει ό,τι της λέει ο Γουέστ, αφού όπως λένε πρόκειται για ένα άτομο με ιδιαίτερα έντονο χαρακτήρα. «Αυτή η δυνατή Μπιάνκα που δεν επρόκειτο να ασχοληθεί με αυτές τις βλακείες, φαινομενικά εξαφανίστηκε για άλλη μια φορά.

«(Η Μπιάνκα) φοράει ό,τι εκείνος θέλει, πηγαίνει όπου εκείνος θέλει και κάνει ό,τι εκείνος θέλει, γιατί πραγματικά δεν της έχει αφήσει άλλη επιλογή. Από σχεδιάστρια του Γουέστ έγινε σύζυγός του, μια θέση που δυστυχώς δεν είναι με μισθό. Είναι παγιδευμένη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.